AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autóelektronikai felszerelések választása.

Autóelektronikai felszerelések sokaságával tehetjük még kényelmesebbé, biztonságosabbá az utazást. Vannak olyan extra autófelszerelések, amelyek csökkentik az autó fogyasztását, vagy megnehezítik az autótolvajok dolgát.

A biztonságot és kényelmet szolgáló autóelektronikai felszerelések.

Számos olyan utólag beszerelhet autóelektronikai felszerelések léteznek, köztük immobilizerek, amelyekkel megnehezíthetjük a gépkocsink eltulajdonítását. Ezek a speciális riasztók általában többet tudnak, mint az autóba gyárilag beépített egyszerű riasztó berendezések, ezért érdemes megvenni őket.


Keresse meg autójához megfelelő autóelektronikai felszereléseket:


Ide sorolhatók az extra központi zárak. Százezres károkat lehet elkerülni az őzriasztóval, ami elriasztja a vadakat és segítségével elkerülhetjük a veszélyes ütközést, a jelentős anyagi kárt. Hasznos autó autóelektronikai felszerelések közé tartoznak a radar előrejelzők, a lézerblokkolók és az egyre népszerűbb menetrögzítő kamerák is. A számos közlekedésbiztonsági felszerelés közül nagy előnye van a nappali világításnak, vagy a plusz féklámpának, tolató lámpának, a külön felszerelt ködlámpának, az extra helyzetjelzőnek, vagy a vészjelző stroboszkópnak is. Tekintse meg a Kovács autóalkatrész webáruház további termékeit is!

Egyéb autóelektronikai felszerelések.

Autóelektronikai felszerelések

Az autóelektronikai felszerelések közül nagyon fontos az akkumulátor töltő, vagy tesztelő, a digitális voltmérő, az extra elektromos ablakemelők, a gumi felpumpálásához használható kompresszor, az autóporszívó, a multiméter és a modulátor, vagy a fogyasztáscsökkentő. Népszerűek és elterjedtek a szórakoztató autóelektronikai felszerelések, mint például az MP3 modulátorok, amelyek segítségével az autórádiónkon hallgathatjuk a digitális adatrögzítőkön MP3 formátumban tárolt kedvenc dallamainkat, de ide tartoznak a fejtámlákba épített hangszórók és monitorok, vagy az autóba szerelt extra világítástechnikai berendezések is. Ezek nagy választékával jól kiegészíthetők az autókba gyárilag beszerelt hasonló autóelektronikai felszerelések.