AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autóelektronikai felszerelések - Porszívók választása.

Porszívók segítik az autóst a járműve belsejének tisztán tartásában. Az autók esetében használatos porszívóval szemben némileg másak a követelmények, mint a háztartásiaknál. Egyéb autóelektronikai felszerelésekre is szüksége lenne? Tekintse meg teljes választékunkat!

Porszívók az autóban

Az autóban használatos porszívókkal szemben is az első és a legfontosabb követelmény, hogy kellő erősségű szívó hatást tudjanak kifejteni, ami alapvető feltétele annak, hogy megfeleljenek a rendeltetésüknek, ...


Keresse meg az autóápoláshoz szükséges autós porszívót:


...azaz a legkisebb és a legeldugottabb zugból is magukba szippantsák a szennyeződéseket, mégpedig a legkisebbtől a nagyobbacskákig bezárólag. Elvárjuk tőlük, hogy bárhol bevethetők legyenek, azaz ne kelljen őket hálózati áramforráshoz csatlakoztatni. A leggyakoribb és a legpraktikusabb megoldás, amikor az autó szivargyújtója szolgál energiaforrásként.

Milyen a jó autós porszívó?

Autós porszívó

A jó autós porszívó a már említett erős szívóhatás mellett arról ismerszik meg, hogy a funkcionális végződései, a szívócső végei cserélhetők és az adott feladathoz igazíthatók. Az autóban nagyon sok a szűk, nehezen hozzáférhető hely, amelyek tisztán tartásához a porszívóval erőszakosan be kell nyomulni a nyílásba, a kárpit széléhez, az üléshuzat rojtjai közé. Ezt nagyon megkönnyíti, ha a porszívó cső vége ehhez van kialakítva. Fontos, hogy elég hosszú legyen az elektromos vezetéke, hogy az autó mellett, vagy egészen hátul a csomagtartóban is probléma nélkül használni lehessen.