AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autóelektronikai felszerelések - Lámpák választása.

Lámpák sokasága található egy személygépkocsiban. Ezek nagy többségét a gyártó szereli be és tőle függ a színük, fényerejük, elhelyezkedésük és a funkciójuk. Az autó tulajdonosának is van azonban lehetősége, hogy extra lámpákat szereljen fel. A lámpák mellett egyéb autóelektronikai felszerelésekre is szüksége lenne? Böngésszen teljes kínálatunkból!

Kiegészítő külső és belső lámpák autójához.

Minden gépkocsi gyárilag rendelkezik a szükséges lámpákkal úgy a kocsi belsejében, mint kívül. Akinek ezek nem elégségesek, bátran kiegészítheti őket, természetesen a vonatkozó előírások, szabályok betartásával. Így például a kocsi külső világítását bővítheti külön felszerelhető nappali fénnyel, ...


Válogasson az autójához megfelelő kiegészítő lámpák között:


...amely erősebb a tompított fényszórónál, és nem az aszfaltot világítja feleslegesen, hanem a gépkocsiról ad jelzést, illetve sokkal kevesebbet fogyaszt, mint a tompított fényszóró, ami a hátsó világítással és a műszerfallal együtt van bekapcsolva. Érdemes ködlámpát is felszerelni, még akkor is, ha van eredeti, gyári. Aki szükségét érzi, az kereső lámpát is szerelhet a kocsija tetejére, amit belülről, vagy kívülről is lehet irányítani. De hasznosak lehetnek az extra féklámpák, vagy a nagyméretű helyzetjelzők is.

Belső és dizájn lámpák

Autó lámpák

A külön felszerelt lámpák másik csoportját a belső világítást javító, vagy azt kiegészítő lámpák alkotják. Ezeket vagy azért szerezzük be, mert nem vagyunk elégedettek a gyárilag szerelt belső világítás erősségével, vagy egyszerűen csak olyan helyeket is meg akarunk jobban világítani az utastérben vagy a csomagtartóban, amelyek alapesetben nincsenek megvilágítva, vagy csak gyengén. Erre alkalmas lámpatestek és hozzájuk tartozó speciális ledes és halogén égők sokasága áll rendelkezésre, de még a jó öreg neon is hasznos lehet olyan helyeken, ahol tartósan, hosszú ideig égetni akarjuk. Belül és kívül is gyakoriak a dizájn lámpák, a dizájn megvilágítás, ami erősen feldobja a gépkocsit. Belül színes és gyakran pulzáló (ezeket nem ajánljuk, elvonhatják a figyelmet, zavaróak lehetnek, aki érzékeny rá, annak a szemét is rongálják) fényeket szokás használni, mint ahogy kívül is népszerűek a színes, egyes alkatrészeket, például a tuningolt kipufogót megvilágító dizájnfényeket szolgáltató lámpák.