AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autóelektronikai felszerelések - Közlekedés biztonsági termékek választása.

A jogosítvány megszerzése mindig nagy öröm, hiszen hiába kapja meg az ember tizennyolc évesen a személyi igazolványát, az érettség és szabadság érzetét semmi sem erősítheti jobban, mint a személygépkocsi vezetői engedély beszerzése. Az öröm azonban sajnos nem minden esetben tartós, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a közúti balesetek igencsak magas száma. További autóelektronikai felszerelések választékunk is érdekli? Ide kattintva megtekintheti őket!

A közlekedés biztonsági termékek javíthatnak a szörnyű statisztikákon!

Szerencsére van megoldás arra, hogy minimalizáljuk a balesetek előfordulásának esélyét, hiszen pontosan erre a célra fejlesztették ki a közlekedés biztonsági termékeket! Ebbe a kategóriába tartoznak például a fényvisszavető rendszámtábla és kontúr fóliák, az útburkolati jelek, illetve az útburkolatba helyezhető prizmák, az összecsukható közlekedési bóják, a nyál alapú alkohol teszterek, valamint a különböző, ideiglenes közlekedés biztonsági termékek, mint például az ideiglenes útburkolati szalagok. 


Válogasson az autójához megfelelő közlekedés biztonsági termékek közül:


Melyik a legpraktikusabb eszköz a közlekedés biztonsági termékek közül?

Alkohol tesztert fújó férfiEzek közül a termékek közül az egyik leghatékonyabb talán a nyál alapú alkohol teszter. Nyilván kifejezetten kellemetlen tud lenni, amikor a rendőrök megállítanak valakit az úton és megszondáztatják. Ha nem ivott az utóbbi néhány órában, akkor úgy érzi, feleslegesen feltartják, ha azelőtt való este ivott egy keveset, akkor bepánikol, hogy vajon mit mutat majd a szonda, ha viszont valaki valóban ittas, nos, akkor örülhet, hogy büntetést kap és nem kerül az ő vagy mások életébe a felelőtlen viselkedése! Alkohol tesztet azonban nem csak a közúti rendőrök végezhetnek, hanem maguk a sofőrök is! Remek kis találmányról van szó, hiszen a nyál alapú alkohol teszter segítségével bármikor könnyűszerrel leellenőrizhetjük, hogy alkalmasak vagyunk-e még a vezetésre a néhány órával korábban elfogyasztott alkohol ellenére is? Egy aprócska közlekedés biztonsági termékről van szó, amely akár a kesztyűtartóban is elfér, ez az eszköz azonban sok esetben mégis életeket menthet!