AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autóelektronikai felszerelések - Autóhifi/mulitmédia választása.

Autóhifi, mulitmédia eszközök nélkül ma már nem csak a luxus autók képzelhetőek el nehezen, de ezek a multimédia eszközök a mindennapi autózásban is egyre elterjedtebbek lettek. Webáruházunkban nem csak autóhifi, de egyéb autóelektronikai felszerelések kínálata is megtalálható.

Autóhifi, multimédia jelentése

Az autóhifi alatt évtizedeken keresztül az autóba szerelt prémium minőségű rádiókat, majd kazettás magnetofonokat, később minden egyéb digitális hanglejátszó eszközt értettünk együtt. 


Keresse meg az autójához szükséges autóhifi, multimédia eszközöket:


Magyarul: magnetofont, CD lejátszót, valamint legújabban a digitális hangrögzítőket megszólaltató, jellemzően MP3-as hanghordozó és lejátszó eszközöket. Az autóhifi/multimédia ennél annyival több, hogy – leegyszerűsítve – a hangok után a képet, vagyis a hordozható televíziót, a mozgókép lejátszót is behozza az autó utasterébe.

Autóhifi, multimédia utólag beszerelve

Autóhifi és multimédia

 

A mai luxus autók tartozékává váltak a beépített GPS-, vagy a mobil telefont kezelő, hanglejátszó eszközök mellett az audióvizuális berendezések is. Ez valójában kisebb vagy nagyobb méretű televíziókat, monitorokat és a hozzájuk tartozó vevő egységeket, antennákat jelent. Ezeket azonban utólag is be lehet szerezni és be lehet bármilyen autóba építtetni. A kínálatban főleg 3,5-4,3 colos monitorok szerepelnek, amelyeket akár az első ülések fejtámlájába is be lehet szerelni. Ez utóbbiakat fejtámla monitornak hívják, amelyekhez gyakran napellenző is tartozik.