AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autóelektronikai felszerelések - Elektromos ablakemelő szerkezetek választása.

Elektromos ablakemelő szerkezetek utólagos beszerelésével el lehet érni, hogy a központi zárral becsukott autókban ne maradjanak nyitva az ablakok. Számos autóban ugyanis a központi zár nem felügyeli az ablakokat, vagyis automatikusan nem zárja azokat. Teljes autóelektronikai felszerelések kínálatunkat ide kattintva tekintheti meg.

Elektromos ablakemelő szerkezetek rendeltetése

Az egyszerűbb szériaautóknál már alapesetben is bent van a központi zár, vagyis egy ajtó bezárásával vagy egy gombnyomással minden ajtót egyszerre be lehet zárni. Ez ugyan megkönnyíti a vezető dolgát, nem kell mind a négy ajtót külön ellenőriznie és becsuknia, de egyben növeli annak az esélyét,...


Keresse meg az autójához megfelelő elektromos ablakemelő szerkezet alkatrészt:


... hogy egy ablak nyitva marad, ami – hiába a bezárt autó -, a tolvajok kezére játssza a járművet és/vagy a benne hagyott holmikat. Ennek elkerülésére kínálnak kiváló megoldást az elektromos ablakemelő szerkezetek, amelyek beszerelése után – feltéve, hogy van elektromos ablakemelőnk -, az ajtók bezáródását automatikusan követi az ablakok felhúzása is.

Elektromos ablakfelhúzó beszerelése

Autó elektromos ablak

 

Az elektromos ablakfelhúzót tehát mindenképpen érdemes beszerelni, ha már van központi zár a kocsinkon. Sőt, olyan autókon is érdemes az elektromos ablakemelő szerkezetek beszerelését megfontolni, ahol még nincs központi zár. Ennek azért van értelme, mert ahogy az ablakfelhúzó modult is be lehet utólag szerelni bármilyen autóba, úgy vele együtt a központi zárat is. A kettő együtt a tökéletes megoldás, és mindkettő elérhető áron megvásárolható, mégpedig úgy két ajtóra, mint négyre. Maga a szerkezetek beszerelése nem tartozik a nehéz feladatok közé, de ajánlatos a feladatot szervizre bízni.