AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autóelektronikai felszerelések - Elemek választása.

Elemek nélkül számos mindennap használatos elektromos eszközünkről kellene lemondanunk. Ezek a kis energiaforrások napjainkra életünk részévé váltak. Jelentőségüket akkor érezzük csak igazán, ha felkészületlenül ér bennünket az utolsó elemek kimerülése, nincs kéznél tartalék. Tekintse meg a további autóelektronikai felszerelések választék termékeit!

Elemek cseréje a mobil elektromos eszközökben

Az elemmel működő készülékekben az elemeket rendszeresen cserélni kell. Az adott eszközhöz illő teljesítményű és nagyságú elemet kell a lemerült helyére betenni. Ez teljesen evidens, de az már nem, hogy lehetetlen előre megmondani, hogy egy-egy elemes készülékben mikor merülnek le az elemek.


Rendelje meg autófelszerelási termékeihez megfelelő gomb és ceruza elemeket:


Ez ugyanis nagyban függ attól, hogy éppen mennyit használjuk az adott készüléket, de attól is, hogy a berakott elem milyen töltöttségi állapotban volt, milyen körülmények között tároltuk az elemet tartalmazó készüléket. Gyakori a sóhaj: hogy merülhetett le, most cseréltem nemrég?

Gazdálkodás az elemekkel

Elemek

 

Érdemes lenne kiszámolni, hogy évente hány ezer forintot költünk elemekre és ebből hányat fölöslegesen, mert éppen akkor, és éppen ott vásárolunk elemet, ahol és amikor arra éppen szükségünk van. Pedig lehet az elemekkel okosan is gazdálkodni, és megfelelő mennyiségű tartalék elemet raktározni. Ezzel elkerülhetjük a bosszantó helyzetet, hogy a kimerült elemet nem tudjuk azonnal kicserélni, esetleg csak hosszú idő alatt találunk olyan boltot, ahol elemet lehet vásárolni. Ajánlatos ezért előre nagyobb mennyiséget beszerezni a lehető legolcsóbban, és azt hűtőszekrényben tárolni.