AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autóelektronikai felszerelések - Autóriasztók választása.

Autóriasztók nélkül ma már nehéz elképzelni az autókat. Így aztán valamilyen autóriasztó az új gépjárművekben már alapfelszerelésnek számít. Alapfunkciói: riasztás élesítés, kikapcsolás fény és hangjelzéssel: villantja az indexet, pittyent egyet. Illetéktelen autónyitáskor fény- és hangjelzéssel riaszt. Egyéb autóelektronikai felszerelések is szükségesek autójába? Nálunk biztosan megtalálja, amit keres!

Autóriasztók utólagos beszerelése.

Nyilván utólag csak olyan riasztó beszerelése indokolt, amely többet tud, mint a gyári. Ezen a téren a legfontosabb a riasztó biztonságos üzemeltetése, vagyis az, milyen nehéz a távirányítású riasztó kódjának megszerzése és így a jármű riasztójának kikapcsolása a tolvajok számára.


Keresse meg az autójához megfelelő autóriasztót:


Ebből a szempontból a legjobbak az úgy nevezett ugró kódos riasztók. Előnyös a távirányítású riasztó beszerelése akkor is, ha csak kulccsal nyitható központi zár van az autón.

Utólag felszerelt autóriasztók előnyei.

Autó riasztó beszerelése és vásárlása jó áron.

Az alapfunkciók mellet sok minden mást is tudnak még az utólag felszerelt riasztók. Az egyik ilyen, hogy a biztosító bekacsolásával együtt felhúzódnak az elektromos működtetésű ablakok. Automatikus visszaélesítés, ha szándékosan, vagy véletlenül kibiztosítottuk az ajtót, de egy ideig nem nyitottuk ki. Ilyen még az immobilizer ugyancsak automatikus bekapcsolása, vagy az úgynevezett beltéri védelem, ami nyitott ablak esetén történő behatoláskor riaszt. Hasznos funkció a pánik riasztás, vagy autókeresés, ami annyit jelent, hogy az autó 15 másodpercig fény és hangjelzéssel hívja fel magára a figyelmet.