AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autóelektronikai felszerelések - Digitális voltmérő választása.

Digitális voltmérő segítségével könnyen és akár minden út előtt ellenőrizhető az akkumulátor állapota, járó motorral az is, hogy megfelelő-e a generátoron keresztül a töltése. A Kovács autóelektronikai felszerelések webáruház kínálata számos egyéb terméket is magában foglal, böngésszen közülük!

A digitális voltmérő szerepe

A digitális voltmérő egy nagyon egyszerű elektromos tartozéka az autónak, amely megkönnyíti, hogy a vezető mindig napra kész információval rendelkezzen az akkumulátora állapotáról és arról, hogy az autó generátora elégséges töltést biztosít-e az akkumulátor számára. Használata nagyon könnyű, hiszen ahhoz, ...


Keresse meg az autójához megfelelő digitális voltmérőt:


...hogy a szükséges ellenőrző mérést el lehessen vele végezni még a motorház tetejét sem kell felnyitni, elég a szivargyújtó nyílásába helyezni az erre a célra kialakított csatlakozóval ellátott eszközt.

A digitális voltmérő jelentősége

Digitális voltmérő

A digitális voltmérővel azért érdemes folyamatosan figyelemmel kísérni az akkumulátor állapotát, mert ezzel megelőzhető a kellemetlen meglepetés, amiben egy hideg téli reggelen lehet részünk, amikor az akkumulátorunk képtelen megforgatni az önindító motort és így nem tudjuk elindítani a kocsinkat. Ugyanez vonatkozik a generátor állapotának figyelésére működő motor esetén, mivel itt is arról van szó, hogy abban az esetben, ha a generátor tudtunkon kívül nem tölt, akkor ezt a digitális voltmérő nélkül csak akkor vesszük észre, amikor az akkumulátorunk a legváratlanabb helyzetben felmondja a szolgálatot.