AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Olaj Shop - Motorolaj választása.

Motorolaj keresőnk használatával könnyedén és akciós árakon rendelheti meg az autójához megfelelő olajat, ha elérkezett az olajcsere ideje, vagy pótolni kell a fogyás miatt. Ne felejtsen el a motorolaj mellé szűrőt is rendelni, nézzen szét Olaj Shop kínálatunkban!

Eredeti motorolajok, óriási választék, folyamatosan akciós árak várják!

Motorolaj ismertetőFontos, hogy a motorolajat legalább évente cseréljük, még akkor is, ha a gyártó által megszabott csereperiódust kilométerben még nem haladta meg. Azzal sem ártunk autónknak, ha az előírtnál gyakrabban, mondjuk 10 000 kilométerenként ejtjük meg az olajcserét – hosszú távon meg fogja hálálni. Kínálatunkban kizárólag megbízható forrásból származó, eredeti motorolajok szerepelnek, országosan kedvező árak biztosításával! Kiemeltük webáruházunk motorolaj keresőjéből a legnépszerűbb kategóriákat, hogy megkönnyítsük a viszkozitások közti választást. A kategóriákon belüli terméklistáknak alapbeállítása a raktárkészlet, minőség és ár alapján van rendezve, de kedvére választhat márka és készlet szerinti szűrést, vagy vásárlóink rendelései alapján legnépszerűbb motorolaj sorrendet is. Ha a legolcsóbb motorolaj érdekli, arra is szűrhet.


Legnépszerűbb kategóriáink:


Teljes kínálatunk:


Olajshopunk legnépszerűbb kategóriája a motorolaj kereső

Ezen nincs mit csodálkozni, ha egy gépkocsi történetesen éveken át nem hibásodik meg, nincsen rajta semmi javítanivaló, a motorolajat akkor is cserélni, valamint pótolni kell. A szervizkönyvben meghatározott futásteljesítménynek megfelelően, de ha keveset használjuk a kocsinkat, évente akkor is lecserélendő a motorolaj.

Motorolaj viszkozitás szerinti választás

Mit jelent a motorolaj viszkozitás? A motorolaj sűrűségét jelöli, vagyis azt, mennyire „könnyen” áramolnak a rendszerben. Az üzemmeleg olaj természetesen könnyebben folyik, vagyis kevésbé viszkózus. Olajcsere előtt ezért mindig járatni kell egy kicsit a motor a használt olaj leengedéséhez. Ez az egyik legfontosabb szempont motorolaj választásnál, amit mérlegelnünk kell, és tartanunk magunkat a gyártói előírásokhoz. A minősítések sokkal fontosabbak, mint maguk a motorolaj márkák. Ha például a megkívánt motorolaj 15w40, akkor azt nem váltja ki a 10w40 vagy 10w50. Amit még fontos első körben eldönteni, hogy a használati jellemzők mellett ásványi alapú vagy szintetikus motorolajra van-e szükségünk.

 

 

Motorolaj, motorolaj webáruház

Motorolaj jelölések

A motorolajok jelölése nem csak a viszkozitásból áll, vannak emellett más fontos jelölések is, mint pl. az ACEA szabványoknak való megfelelés. A gyártók különböző teszteket végeznek a kenőanyagokon, ezek alapján határozzák meg a minősítéseket. Szerencsére egyetlen vásárlónknak sem kell szakértővé képeznie magát a motorolaj márkák és motorolaj fajták tekintetében. Az ACEA mozaikszó az európai gyártók szövetségét fedi. A (benzinmotorok), B (dízelmotorok) és C (részecskeszűrős motorok) betűkkel találkozhatunk a szó mellett, melyekhez egytől ötig terjedő számok kapcsolódnak. Az egymást követő számok az egyre magasabb minőségi osztályt jelölik, vagyis az A5 és B5 besorolású motorolajok például hosszabb olajcsere-periódust ígérnek.

Motorolaj márka kínálatunk, motorolaj árak

Motorolaj webshopunk palettáján mindig vannak motorolaj akciók. Egyes márkáinkat országosan legjobb áron tudjuk kínálni! Legnépszerűbb motorolaj márkáink a Castrol, Mannol, Eneos, Fuchs. Motorolaj márka választékunkba tartozik még a Motul, Total, Elf, Meguin, Shell, ACDelco, Mobil1, Agip, Selenia és Aral motorolajak. Gyári kínálatunk a BMW, Opel és Ford gyári motorolaj. Nagyon fontos, de nem mindent eldöntő tényező az ár. Webáruházunkban összehasonlíthatók a motorolaj árak, de ez esetben is igaz: néha az olcsó a drágább. Használja a motorolaj választót!