AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Olaj Shop - Motorolaj választása.

Motorolaj keresőnk használatával könnyedén és akciós árakon rendelheti meg az autójához megfelelő olajat, ha elérkezett az olajcsere ideje, vagy pótolni kell fogyását. Ne felejtsen el az olaj mellé szűrőt is rendelni Olaj Shop webáruházunkból.

Eredeti motorolajok, óriási választék, folyamatosan akciós árak várják!

Motorolaj ismertetőFontos, hogy a motorolajat legalább évente cserélni kell, még akkor is, ha a gyártó által megszabott csereperiódust kilométerben még nem haladta meg. Kínálatunkban kizárólag megbízható forrásból származó eredeti olajak szerepelnek, országosan kedvező motorolaj árak biztosításával! Kiemeltük webáruházunk motorolaj keresőjének kínálatából a legnépszerűbb kategóriákat, hogy megkönnyítsük a vásárlást. A kategóriákon belüli terméklistáknak alapbeállítása a raktárkészlet, minőség és ár alapján van rendezve, de kedvére választhat márka és készlet szerinti szűrést, vagy vásárlóink rendelései alapján legnépszerűbb motorolaj sorrendet is. Ha a legolcsóbb olaj érdekli, aszerint is van lehetőség listázásra.


Legnépszerűbb kategóriáink:


Teljes kínálatunk:


Olajkeresőnk talán leglátogatottabb "polca" a motorolaj webáruház.

Ezen nincs mit csodálkozni, ha egy gépkocsi történetesen éveken át nem hibásodik meg, nincsen rajta semmi javítanivaló, a motorolajt akkor is cserélni, illetve pótolni kell. A szervizkönyvben meghatározott futásteljesítménynek megfelelően, de ha keveset használjuk a kocsinkat, évente akkor is lecserélendő a motorolaj.

Motorolaj webshop viszkozitás szerinti csoportosításban

Ha meg akarja ismerni az olajshop termékkínálatát, a motorolajokat, nem a márkáknál kell kezdenie. Az első, ami eldöntendő, hogy az adott használati jellemzők mellett ásványi alapú vagy szintetikus motorolajra van-e szüksége. A szervizkönyv eligazítja a megfelelő jellemzők tekintetében. A motorolaj minősítések sokkal fontosabbak, mint maguk a motorolaj márkák. Ha például a megkívánt motorolaj 15w40, akkor azt nem váltja ki a 10w40 vagy 10w50. A motorolaj jelölések különbözőek, mint maguk az olajok is.

 

 

Motorolaj, motorolaj webáruház

Motorolaj jelölések

Az olajshopban, azonos jelölésű olajok között különbséget tehet a különböző motorolaj tesztek eredményeinek összevetésével. A tesztek eredményeként értelmet kapnak a motorolaj minősítések. A viszkozitás, a hőtűrés figyelmen kívül nem hagyható tulajdonságok. Szerencsére egyetlen vásárlónknak sem kell szakértővé képeznie magát a motorolaj márkák és motorolaj fajták tekintetében. Azt mindenki tudja, hogy robogóhoz, motorkerékpárhoz vagy gépkocsihoz keresi-e az motorolajat. A gyári előírások alapján könnyen használható a motorolaj-választó. A motorolaj jelölések egyértelműek. Nagyon fontos, de nem mindent eldöntő tényező az ár. Webáruházunkban összehasonlíthatók a motorolaj árak, de ez esetben is igaz: néha az olcsó a drágább. A döntést megelőzően eligazít a motorolajok összehasonlítása. Használja a motorolaj választót!

Olajkereső márka kínálatunk és motorolaj árkedvezmények

Motorolaj webshopunk palettáján mindig vannak motorolaj akciók. Egyes márkáink országosan legjobb áron tudjuk kínálni. Legnépszerűbb motorolaj márkáink a Castrol, Mannol, Eneos, Fuchs. Motorolaj márka választékunkba tartozik még a Motul, Total, Elf, Meguin, Shell, ACDelco, Mobil1 motorolaj, Agip, Selenia és Aral motorolajak. Gyári kínálatunk a BMW, Opel és Ford motorolaj.