AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Mannol olaj, Mannol motorolaj

Mannol olaj, Mannol motorolaj, hajtóműolaj, motorcsónak olaj, automata- és kézi sebességváltó olajok, motorkerékpár, kerti gép olaj, lánckenő olaj széles választékából válogathat webáruházunkban. Számos egyéb termék is megtalálható még az általunk forgalmazott Mannol palettán: féktiszítók, mezőgazdasági gépekhez szükséges olajok, hidraulika olajok, két- és négyütemű olajok, ipari olajok, zsírok, fagyállók, ezek mellett az ablaktörlők, izzók, gyertyák, autóápolási kemikáliák is.

Mannol olaj, Mannol motorolaj, kenőanyagok vásárlása online:

 

 

Mannol olaj, Mannol motorolaj, adalékokMilyen olaj való járművébe?

Mannol olajválasztó, válogasson a Mannol olajkereső kínálatból:


Mannol olaj vélemények és motorolaj teszt

Autójának a legjobbat, vagy semmit! MANNOL - Csúcsminőségű olajok

2013 tavaszán az SCT Vertriebs Gmbh megkezdte a fejlesztését és gyártását az Új felső kategóriás motorolaj családjának. Ezen család az alábbi nagy autógyártó vállalatok gépjárműveihez érhetőek el: Opel, Chevrolet, DAEWOO, HYUNDAI, KIA, Peugeot, Citroen, GM. (hamarosan: Renault, Nissan, Ford, Volvo, Toyota, Lexus) Ennek a projektnek a célja: egy tökéletes szerviz termék létrehozása, a legjobb áron. A Mannol OEM család fejlesztése során figyelembe vették a GYÁRAK által a modern motorokkal szemben támasztott elvárásokat, kiegészítve az ezen járművek esetén fellépő extrém hatásokat is. (ilyenek pl. a nagy hőmérséklet ingadozás és a rossz minőségű üzemanyag is ..) A Mannol OEM olajcsalád a legjobb magas indexű olajok, és az INFINEUM kémiai vállalat speciális-modern adalékanyagainak hozzáadásával készül. A Mannol OEM olajcsaládot önálló kutatási központban szigorú ellenőrzéseknek vetik alá, hogy minden tekintetben megfeleljenek az említett vezető autógyártók igen szigorú minőségi követelményeinek.

AUDI-VW - MERCEDES - VOLVO - MAN - RENAULT gyári minősítés igazolások

VW-AUDI 5W30
VW-AUDI 10W40
VOLVO TS-4 15W40
VOLVO TS-5 10W40
VOLVO TS-6 10W40
VOLVO TS-7 10W40
VOLVO TS-14
MAN TS-4 15W40
MAN TS-6 10W40
MAN TS-7 10W40
MERCEDES 5W30
MERCEDES 10W40
MERCEDES TS-4 15W40
MERCEDES TS-5 10W40
MERCEDES TS-6 10W40
MERCEDES TS-7 10W40
RENAULT 10W40
Mannol olajok az alkatreszek.hu kínálatában

A német morolaj teszt győztese. Mennyire ajánlott a Mannol olaj?

A NÉMET "autó,motor és sport" újság nyertese a MANNOL lett, egy összehasonlító teszt során, ár-teljesítmény viszkozitás, hideg teszt tekintetében. Viszkozitási teszt: A Mannol Energy combi LL 5W-30 felülmúlta még a Castrol EDGE 5W-30 motorolajat is a Viszkozitási tulajdonságaiban. Kopásvédelem, fagyos hideg teszt: A Mannol olaj a hidegben is a legjobbnak bizonyult kopásvédelem tekintetében. Mannol dermedéspontja -35 foknál van. A szakértők úgy vélték, hogy a 14 bevizsgált olaj közül a hideg-folyékonyságát tekintve is a legjobbnak a Mannol olaj bizonyult. Benzines autóknál megfelel a VW 504.00-nak, a diesel autóknál pedig a 507.00-nak, ami az összes új VW típusú személyautónál alkalmazható. Mercedes 229.51 specifikáció-BMW LL 04-es szabvány (furcsaság): Mercedes a 229.51 jóváhagyásnál (részecskeszűrős dízelmotorok) esetén nem tünteti fel a Mannolt az üzemeltetési listáján , de a gyári specifikációk alapján megemlítik a Mannol Energy Combi olajat is . A vizsgálatok és minősítések alapján ez az olaj tökéletesen alkalmas a MERCEDES részecskeszűrős motorokhoz is. A MANNOL adatai alapján ez az olaj megfelel még a BMW LL-04-es szabványnak is. Végeredmény és összesítés: Az összes bevizsgált olaj hasonló tulajdonságokkal rendelkezik az adalékanyagok összetételében. A CASTROL EDGE-nél jobbak az adalékanyagok, két másik olajnál viszont jóval rosszabbak. Mi számít: az összesített eredmény! Ezek alapján, a 14 tesztelt és bevizsgált olaj közül a Mannol termék bizonyult a legjobbnak, mind a folyási tulajdonságait, mind pedig az árát, ár-érték arányát tekintve.
 

 

Mannol csúcsminőségű olajokMannol a német teszt győztese

 

Mannol cégismertető:

Napjaink Európájában egyedülállóan az egyik legfejlettebb kenőanyagprogrammal biztosítja, hogy mindig a legmagasabb elvárások kielégítése mellett a legjobb minőségű termékeket állítsa elő. Ezért lehet az, hogy mára az SCT márkatermékek mellett a Mannol márka a cég egyik pillérterméke. Az SCT európai színvonalú, minőségi olajtermékeként hódítják a magyar piacot a Mannol® termékei, melyek megfelelnek a legkorszerűbb elvárásoknak, amiket az SCT cégcsoport folyamatos fejlesztésével biztosít hosszútávon. A piaci igényekhez alkalmazkodva, folyamatosan fejlesztik az olajtermékeket és speciális adalékanyagokat, valamint segéd-szervizanyagokat egyaránt. Az Sct-Vertriebs Gmbh olajai között fő márkaneve a Mannol, a Pemco és Fanfaro mellett. A termékskálája igen széles, lefedi a kenőanyagokat, az autóápolási- és felszerelési területet egyaránt.

 

Mannol olajok, legjobb ár garancia

<< Vissza az Olajkeresőbe