AUTÓTÍPUS KERESÉS

Kovács Autó

Opel olaj

Opel gyári olajok, sebességváltó olajok kínálatunkban. Az Opel GM a világon az egyik legközismertebb motorolaj védjegye, tudjon meg róla többet márkaismertetőnkben és rendelje autójához megfelelő olajat kedvező áron.

Gyári Opel Motorolaj vásárlása webáruházunkban

Opel GM olajmárka ismertető. Autója motorjának megbízható védelmet nyújt a mindennapos megterhelésekkel szemben és a magas hőmérsékleten jelentkező kopás ellen is megoldást biztosít. Az Opel motorolajának előnyeit és jellemzőit próbáltuk összeszedni. Az Opel GM 10w-40 motorolaj segítséget nyújt ahhoz, hogy a motor tisztán, simán működjön. Az Opel olaj prémium minőségű hagyományos alapolaj és adalékcsomag hozzáadásával készül, ezzel védelmet nyújtva az autók motorjának.

Opel olajok a Kovács Autó webáruházában

Az Opel GM olaj előnyei:

Megelőzi a káros lerakódásokat, nem engedi az iszap és lakk képződését, tisztán tartja a motort, magas és alacsony hőmérsékleten is védelmet nyújt a kopás ellen. Fontos beszélnünk az olajok tárolásáról, hogy a tőle mindig elvárt minőséget biztosíthassa. A lényeg, hogy mindig fedett helyen kell tárolni. Ha nem tudjuk elkerülni, hogy a hordókat olyan szabad téren tároljuk, ahol az esővíz összegyűlhet, célszerű a hordókat vízszintes helyzetben tárolni, hogy az esetleges vízbehatolást vagy a hordón lévő fontos jelzések elmosódását elkerülhessük. A tárolási hőmérséklet is nagyon lényeges: az Opel olajat is 0-60 °C közötti hőfokon kell tárolni és el kell kerülni azt is, hogy a tűző nap káros hatásainak legyen kitéve.

 

Az Opel motorolaj specifikációi és jóváhagyásai: API SL/CF, ACEA A3/B3

Akciós gyári Opel olajok

<< Vissza az Olajkeresőbe

Egy kis segítség az Opel motorolaj vásárlásához

Ha szeretnénk, hogy autónk motorja sokáig duruzsolhasson, soha ne vásároljunk névtelen, olcsó olajat. Lehet hogy vonzó a nagyáruházak olcsó olajainak választéka, de ez még nem segíti autójának motorját hozzá a hosszú élettartamhoz. Sajnos manapság már könnyen belefuthatunk országszerte ún. "Opel" olajba, amire valamilyen úton-módon még GM – fölirat is került, és félszintetikus is. Ha olyan járművünk van, melynek már csak kilométertízezrei vannak hátra, abba nyugodtan beletölthetjük, de másba nem érdemes.

Hogy hogyan mehetünk biztosra, hogy nem csak hamis GM jelzés van az megvásárlásra kínált olajon?

Az igazi Opel olaj címkéjén nem csak GM jelzést talál, hanem apró betűkkel kell, hogy szerepeljen a GM katalógusszám. Amely termék céduláján ezt a számot nem látja, annak annyi köze van az Opelhez, mint az ADIADS cipőnek az ADIDAS-hoz. Természetesen mindenkinek szíve joga megvásárolni ezeket a termékeket (benzin üzemű járművekbe, dízelbe viszont soha), de nagyon vigyázni kell arra, hogy ezeknek a hőtűrő képességük nagyon alacsony. A motorolajok flakonján az olaj hőtűrő képességét legtöbbször nagybetűk, illetve számok jelzik. Ha a hagyományos motorokat vesszük alapul, az ásványi eredetű olaj jelzése:15w-40 kell, hogy legyen.