AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Fuchs

A FUCHS innovatív kenőanyagok és ehhez kapcsolódó ipari specialitások gyártásával vált világhírűvé. Minőségi motorolajokat, sebességváltó olajokat, motorkerékpár, kerti gép olajokat gyárt a legkorszerűbb technológiákkal elérhető árakon.

Fuchs olaj, motorolaj webáruház

Fusch olaj

A Fuchs cégcsoport 75 év tapasztalata és világhírneve ellenére sem felejtette el a gyökereit, így a korai időkben létrejött nemzetközi kereskedelmi kapcsolatok napjainkban is nagy szerepet játszanak a vállalat életében. A termékválaszték folyamatosan bővült a vásárlók különleges igényeihez igazodva. A 90-es évektől kezdve a cég letisztult profiljában már csak kenőanyag gyártás és értékesítés szerepelt. A Fluchs állította elő a legjobb hűtőfolyadékot a Titán megmunkálásához a repülőgépiparban. Jelentős piaci pozíciókkal rendelkezik az európai, észak-amerikai és ázsiai piacokon. A Mannheim központú FUCHS PETROLUB AG cég „nagyságát” mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a részvényeit jegyzik a frankfurti, stuttgarti és zürichi tőzsdéken is. Napjainkban pedig kifejlesztette a kimagasló minőségű motorolaj családját.

Fuchs motorolaj kereső


Fuchs olaj vélemény

Az új Fuchs XTL technológia

A Fuchs elsőnek a világon forradalmasította a motorolajgyártást. A Fuchs XTL motorolaj maximális minőségének titka, hogy a motorolaj 80-90% -ban bázisolajból áll, így Fuchs XTL minden korábban használt szintetikus motorolaj tulajdonságait felülmúlja. A motorolaj gyártás alapjainak megváltoztatására azért volt szükség, mert a modern motorok egyre kisebbek, méretükkel az olajtöltet tér is lényegesen lecsökkent. Megnőtt a motorok teljesítménye és az olajcsere periódus ideje is. Ennek hatására kevesebb motorolajnak kell még jobban helyt állnia. Továbbá az autóipar a motorolaj gyárakat is bevonták a üzemanyag takarékosság versenybe. Tény az is, hogy jelentősen megnőtt a gépjárművek rövid távú, de sűrű igénybevétele is. Korunk megkövetelte a motorolaj gyártás technológiájának fejlesztését.

 

<< Vissza az Olajkeresőbe

Fusch motorolajok és kenőanyagok

Milyen olaj való járművébe?

 

FUCHS motorolaj vélemény

A FUCHS TITAN XTL motorolaj termékcsaládot úgy tervezték, hogy a legoptimálisabb teljesítményt nyújtsa a személygépkocsik és a tehergépjárművek számára. Az új XTL ™ - technológiával készült FUCHS motorolaj főbb jellemzői a rendkívül magas viszkozitási index, a kiváló stabilitás, a motor öregedésének maximális védelme és lényegesen rövidebb utánkenési idő, alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás. A motornak még a szélsőséges hőmérsékleti viszonyokban is megbízhatóan kell működnie, így elengedhetetlen a legjobb minőségű motorolaj. Meg kell felelni az új technológiáknak, amik energiát takarítanak meg, mint például a Start/Stop rendszer, amely szintén magas követelményeket megbízható kenési tulajdonságokat követel. Ez azért fontos, hogy a motorolaj minőségén ne spóroljunk, mert többet takarítunk meg és emellett a motor is megbízhatóbban működik járművünkben. Teljes körű vizsgálatok, számtalan tesztek több motortípusnál is megerősítették, hogy a hagyományos technológiával készített motorolajokhoz képest lényegesen jobb tulajdonságokkal rendelkezik a FUCHS TITAN XTL motorolaj, ami lehetővé teszi nagyobb teljesítményt és üzembiztonságot a teljes olajcsere periódus ideje alatt.