AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

LIQUI MOLY

Liqui Moly olajok, adalékok, Liqui Moly 5w30, 10w40 motorolaj

 

A német vállalat kiváló minőségű kenőanyagok és termékcsaládok egész sorát tudja felmutatni a hajtóműolaj, üzemanyag- és olaj-adalékok, autóápolási cikkek, speciális kenőanyagok és szerviztermékek kategóriában. A folyamatos kutatómunkának köszönhetően megfelelnek a legújabb teljesítményi követelményeknek is, igazodva az aktuális piaci igényekhez. Minderre garancia a német megbízhatóság, a szigorú minőségellenőrzési folyamatok és a számítógéppel vezérelt gyártás.

 

A minőségellenőrzés már a nyersolaj beérkezését követően megkezdődik, a fejlesztés során pedig a legszélsőségesebb körülmények között zajlik a mintavételezés, még mielőtt a késztermék kiszállításra kerülne. A Liqui Moly számára nem csupán a termékei minősége a legfontosabb, hanem elkötelezett a környezetvédelem mellett is.

 

Liqui Moly termékcsalád a Kovács Autó kínálatában

 

Keresse meg az autójához megfelelő Liqui Moly olajokat, kenőanyagokat: 

Irány a bolt

 

 

Több mint fél évszázada foglalkoznak olajokkal, kenőanyagokkal

A cég története 1957-ben kezdődött, mint egy németországi családi vállalkozás a Duna parti Ulmban városában. A cég első terméke az MosS2 kémiai anyagra épülő motorolaj adalék volt. Ennek az anyagnak a gyártási szabadalma biztosította az egész vállalkozás alapját. Adalékokhoz, olajokhoz, kenőanyagokhoz hozzáadva nagymértékben javította azok kenési képességeit. Még az USA légiereje használta ezt az adalékot, arra az esetre, ha a repülőgép olajtartályát találat érné, akkor ne szakadjon meg az olaj filmrétege és így tudjon landolni a gép.

 

1974-ben a növekedés érdekében elhagyták a városközpontot és az északon fekvő Lehr városrészbe költöztek. A mai napig itt található a cég vállalat adminisztrációs-, kutatás-fejlesztési-, értékesítési- központja, illetve itt történik az összes adalék gyártása, és a zsírok, paszták jelentős része is itt kerül előállításra. A motorolajak gyártása viszont Saarlouis-ban folyik.

 

1998-ig csupán Magyarországba, Ausztriába és Svájcba exportáltak. Ekkor elkezdtek változtatni az értékesítési stratégiájukon, a kevesebb nagykereskedés kiszolgálása helyett, inkább több csatornán folytatták az értékesítést, mint például a szerelőműhelyek, kereskedések és az ipar számára. Ez a döntés sikeresnek bizonyult, 2010-re már 90 különböző ország importálta termékeiket, az export részesedése pedig a 40%-ot is meghaladta. A megnövekedett külföldi forgalom miatt több, különböző leányvállalatot is létre hoztak Portugáliában, Dél-Afrikában, Kínában, Indiában és az USA-ban.

 

Liqui Moly részecskeszűrő védő Liqui Moly injektor tisztító

 

Népszerű Liqui Moly termékek: