AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Castrol olajkereső

Vissza az olajkeresőbe!

Castrol

Castrol olajkereső, Castrol olajok, Castrol 5w30, 5w40, 10w40 motorolaj

 

Eredeti Castrol olajok 100% -ban megbízható forrásból, évtizedek óta!

 

Castrol olajok a világ vezető kenőanyagai közé sorolhatók, az egyik legforgalmasabb motorolaj kereskedelmét biztosítja évszázadok óta elérhető áron. 1899-ben Angliában Charles Cheers Wakefield alapította, aki már akkor nagy lehetőséget látott a szárazföldi közlekedéshez nélkülözhetetlen kenőanyagok fejlesztésében és gyártásában. Tíz évvel a cég fennállása után az alapító egy forradalmian új olajat fejlesztett ki, ami az egyik alapolaj, a ricinus latin neve után a Castrol elnevezést kapta. Castrol olaj név a mai napig a prémium minőséget, a kiemelkedő teljesítményt és a csúcs technológiát jelenti az olajok területén. Wakefield az elsők között állított össze ásványolaj és szénhidrogén alapú, rendkívül magas lobbanáspontú és –30°C alatti dermedéspontú motorolajat. A vállalkozás a motorizáció fejlődésével együtt növekedett. A Castrol mindig is nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy termékeit a vásárlók közreműködésével fejlessze és pontosítsa. Számos olyan Castrol olaj került a köznapi forgalomba, melyet korábban versenycélokra használtak és a mai napig jelentős összegeket fordít a különböző versenysportok támogatására.

 

Castrol Edge olajok

 

Saját fejlesztésű Titanium FST technológiájuknak köszönhetően a Castrol Edge motorolajok lehetővé teszik az autózás szerelmesei számára, hogy átéljék az igazi életérzést, korlátlanul élvezhessék a vezetés adta élményeket.  A Titanium FST technológiát alkalmazva a Castrol létrehozta eddigi legerősebb és legfejlettebb motorolaját, ami a lehető legjobbat hozza ki a kocsid motorjából. A Castrol Edge termékek akár 45%-kal hatékonyabban redukálják a fémalkatrészek közti érintkezést, mint egyik legjelentősebb versenytársuk olaja. A hagyományos Castrol olajokhoz viszonyítva minimum 140 órával tartósabb a teljesítőképességük.

 

Castrol Magnatec Stop-Start olajok

 

A Castrol Magnatec Stop-Start termékcsalád olajai tökéletes megoldást nyújtanak a nagyvárosokban egyre inkább jelentőssé váló forgalmi dugókban araszolgató autók motorjaihoz. Ezek az olajok 20%-kal csökkentik a gyakori megállások és újabb elindulások következtében fellépő igénybevétel miatti kopást. A Castrol Magnatec Stop-Start termékcsalád egyedi összetételű molekulái a motor legnagyobb terhelésnek kitett részein megtapadó és önmagát helyreállító kenőfilmet képeznek.

 

Castrol olajokCastrol olaj webáruház kínálata

Tekintse meg Castrol olajválasztó, Castrol olajkereső kínálatunkat: