AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Eneos olajkereső

Vissza az olajkeresőbe!

Eneos

Eneos olajok, Eneos 5w30, 5w40, 10w40 motorolaj

 

Az ENEOS Japán elsőszámú motorolaj és sebességváltó olaj forgalmazója. Kiválóan képviseli az iparágban a világhírű japán műszaki tudást és kreativitást. Eneos vélemény összesítőnket az oldal alján találja Eneos pdf katalógussal. Ha nem biztos abban, milyen Eneos olaj való járművébe, akkor a "Milyen olaj való járművébe?" gombbal keresse meg a gyártó honlapján.

 

Innovatív japán technológia az Eneos olajokban

 

Az Eneos a JXTG Nippon Oil & Energy Corporation ált gyártott kenőanyagoknak, Japán leghatalmasabb olajipari cégének a világvezető márkaneve. Az Eneos olajok a japán autóipari gyártók kooperatív kutatási eredményeit és mérnöki szaktudását ötvözik. Széleskörűen alkalmazható (nagyteljesítményű és átlagos, utcai kocsikhoz, motorkerékpárokhoz, tehergépjárművekhez) kiemelkedő teljesítményű, hosszú élettartamú kenőanyagokat forgalmaznak. Küldetésüknek tekintik, hogy a lehető leghatékonyabban aknázzák ki a korlátozott természeti erőforrásokat, ezzel lépést tartva közben a különböző energiaigényekkel. Nagy hangsúlyt fektetnek a környezetvédelemre, emiatt a vásárlók visszajelzéseit és igényeit alapul véve folyamatosan fejlesztik a környezetbarát, üzemanyag-hatékony Eneos kenőanyagokat.

 

A japán vállalat termékkínálata nem csak fejlett technológiájú motorolajokat foglal magában, hanem csúcsminőségű járulékos termékeket is. Ezek közé tartoznak az energiatakarékos váltóolajok, fékfolyadékok, hűtőfolyadékok, fagyállók. Kivétel nélkül OEM minőséget és teljesítményt nyújtanak, ezáltal garantálva a széleskörű alkalmazást.

 

Eneos olajok

 

Eneos Premium motorolajok

 

Az Eneos Premium termékcsaládját kiemelkedő minőségű, szintetikus motorolajok alkotják, egyaránt vannak benne benzin- és dízelüzemű motorokhoz gyártott kenőanyagok. Segítségükkel a hidegindítás is könnyedén megy, emellett tökéletes kenőréteget biztosítanak magas hőmérsékleten. Erős diszpergáló, detergens hatásának köszönhetően garantálják a motor tisztaságát és tartósságát. Különleges kiszerelésbe csomagolják őket gyártáskor, mely alacsony párolgást biztosít még barátságtalan üzemi körülmények közt is. Az Eneos Premium olajok kellő védelmet nyújtanak kopással szemben, emellett hatékony korrózió- és habzásgátlás jellemzi őket. Kiváló hőstabilitásuknak köszönhetően lágyan és hajlékonyan tartja a motortömítéseket, ezzel is minimalizálva az olajszivárgást.

 

Eneos Premium Hyper motorolajok

 

Az Eneos Premium Hyper olaj termékcsaládja teljesen szintetikus, ultramodern és kiváló teljesítményű kenőanyagokból áll, melyeket benzinmotorokhoz, LPG-motorokhoz és dízelmotorokhoz egyaránt használhatunk. Hidegindítás esetén is stabil és gyors kenést biztosítanak, valamint széles hőtartományban is garantálják a hőstabilitást. Az új generációs, károsanyag-kibocsátó rendszer védelemmel ellátott, alacsony és közepes SAPS olajok az európai autók motorjaira érvényes legtöbb műszaki követelménynek megfelelnek. Nem csak az olajcsere periódus tolható ki segítségükkel, de garantálhatjuk a tisztább égést, a kopás- és üledékszabályozást, üzemanyag takarékosságot, alacsony olajfogyasztást, illetve károsanyag kibocsátást. Az Eneos Premium Hyper motorolajok családja stay-in-grade termékekből áll, azaz katalizátor-kompatibilisek, egyaránt használhatóak dízel részecskeszűrőkkel és háromutas katalizátorokkal szerelt autókban és kishaszongépjárművekben is.

 

Eneos Sustina motorolajok

 

Az Eneos Sustina olajok teljesen szintetikus vágóél olaj technológiát hordoznak magukban. A W Base technológiának köszönhetően megtalálható a termékcsaládban a világ legkiválóbb szintű bázisolaja. Utóbbi optimális üzemanyag hatékonyságot nyújt. Világszinten kimagasló viszkozitási indexük intenzív súrlódási ellenállás csökkenést eredményez. A ZP technológiában pedig az Eneos eredeti adalék technológiáját alkalmazzák. Ennek ideális keverése a lehető legjobban csökkenti a motorolajban fellelhető ként, ezáltal tartósabbá teszi a motor tisztítási teljesítményét. 

 

Eneos Premium Ultra motorolajok

 

Az Eneos Premium Ultra termékcsaládot a modern kocsikhoz és alacsony emissziójú járművekhez fejlesztették ki. Teljesen szintetikus, OEM gyári teljesítményű motorolajok alkotják, melyek üzemanyag takarékosságot biztosítanak – a hibrid motorok számára is, fokozzák a környezetvédelmi teljesítményt. Fejlett adalékcsomagokat tartalmaznak, valamint súrlódást csökkentő adalékokat, melyeknek köszönhetően minimálisra csökken a motorsúrlódás, stabil olajfilmek alakulnak ki a motor alkatrészeken. Az Eneos Premium Ultra olajok kiválóan védik a motort a hidegindítástól, kopástól. A 0w30 és 5w30 fokozatok fokozzák a DPF részecskeszűrő hatékonyságát.

 

Milyen olaj való járművébe?

Legnépszerűbb Eneos olaj kínálatunk kedvezményes árakon


Eneos vélemények és ismertető

Eneos olajok, a No.1 Japán motorolaj

A Nippon Oil Corporation és a hozzá tartozó leányvállalatok a kutatást, termelést, finomítást, forgalmazást és a marketing tevékenységeket is ellátják, a termékeik az olaj és a földgáz, valamint a kapcsolódó feldolgozott termékek. A finomítás és kereskedelem szegmens magában foglalja a benzin, kerozin, dízelolaj, nehéz üzemanyagok, petrolkémiai termékek, műanyagok, és más kapcsolódó termékek előállítását is. A kőolaj és a földgáz kutató és termelő részlege folyamatosan területeket vásárol, ahol megindítja kitermelést. A Nippon Oil Corporation vállalat neve elsősorban Japánban, Észak-Amerikában, Ázsiában és Európában ismert.

Eneos olajok az alkatreszek.hu kínálatában

Eneos olajok webáruháza országosan kedvező árakon

Az ENEOS Japán elsőszámú olaja, piacvezető olajipari vállalatának (JX NIPPON OIL) a terméke.  Kiválóan képviseli az iparágban a világhírű japán műszaki tudást és kreativitást. A Forma 1-ben, a Super GT  szériában, a Dakar rallykon és a MOTO GP-ben az ENEOS motorolajok mindenütt helyt álltak. A fejlett technológia segíti a közúti közlekedésben részt vevő autók teljesítményének kiaknázását, nap mint nap.

Eneos olaj katalógus

Eneos olaj katalógus

<< Vissza az Olajkeresőbe