AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Shell

Shell olajok, Shell 5w40, 5w30, 10w40 motorolajak

 

A Kovács Autóalkatrész Kft. a Shell motorolajok hivatalos importőrének partnere. Ez a minőségre és az eredetiségre egyaránt garanciát jelent!

 

Shell Helix Ultra olajok

 

Mindannyian tudjuk, hogy a motorok, akkor vannak a legjobb állapotban, amikor legördülnek a gyártósorról. Emiatt a Shell Helix Ultra teljesítményét olyanra tervezték, hogy a motort – minden más motorolajnál jobban – a gyári tisztasághoz a lehető legközelebbi állapotban tartsa.  A Shell Helix Ultra elsőrendű védelmet nyújt a kopás ellen, és ezzel felülmúlja az ipari szabványok kopásgátlásra és az olajöregedéssel szembeni ellenállására vonatkozó követelményeit. Összetételénél fogva párolgása csekély mértékű, ami elősegíti az olajfogyás csökkentését, mert ritkábban kell utántölteni. A Shell Helix Ultra tulajdonságai alacsony hőmérsékleten is rendkívül kedvezők, ami lehetővé teszi az olaj gyorsabb áramlását, ezáltal a motor hamarabb bemelegszik.

 

A Shell élenjáró sok pénzt fordított az immár élenjáró technológiai kutatásaiba, melynek során a földgázból alapolajat állít elő. Az ún. Shell PurePlus technológiának köszönhetően az olajok még magasabb szinten biztosítják a motor védelmét és tisztaságát. A technológia segítségével olyan alapolajat állítanak elő földgázból, mely teljesen mentes az ásványi alapolajok szennyeződéseitől. Az így készült kristálytiszta alapolajat a szintén Shell által szabadalmaztatott Active Cleansing Technology adalékcsomaggal elegyítik. A motor védelmében és tisztántartásában felülmúlja az ipari szabványokat. Összetételéből adódóan elhanyagolható mértékű a párolgása, vagyis csökkenti az olajfogyasztást, ritkábban kell utántölteni más olajokhoz képest. Előnyös tulajdonságait alacsony hőmérsékleten is ugyanúgy megőrzi, ilyenkor is gyorsan áramlik a motorolaj, hamarabb melegszik be a motor. Nem is kell csodálkoznunk hát rajta, hogy a Shell Helix Ultra olajat több, nagyteljesítményű kocsikat is gyártó cég jóváhagyta alkalmazásra, a Ferrari pedig csak ezt az egyet ajánlja.

 

Kovács Autó a Shell motorolajok hivatalos forgalmazója

 

 

 

Shell Helix motorolaj hivatalos forrásból

 

Shell Helix motorolaj család

 

A Shell Helix motorolaj termékcsaládját négy fő termékcsoportja oszthatjuk: alap terméklista, SN, ECT és Professional. A Shell Helix alap terméklista (core) a személyautók multi-fuel motorjaihoz tervezett motorolajokat foglalja magában. Megtalálhatók rajta a világszinten vezető autógyárak által jóváhagyott és ajánlott 100% szintetikus motorolajok, de a különlegesebb igényekkel nem rendelkező vagy idősebb járművekhez tervezett motorolajok is.

 

A Shell Helix SN termékcsalád olyan motorolajokat gyűjt magába, melyek megfelelnek a legújabb API SN és ILSAC GF-% specifikációknak. Ezekben a benzinmotorokhoz tervezett motorolajok robusztussága, az üzemanyag takarékosság, a kipufogógáz-kezelő rendszer védelme a kívánalom – ezeket mind gond nélkül teljesíti.

 

A Shell Helix ECT termékcsaládjában a Shell az emissziósrendszer-kompatibilis technológiáját használja, mely fokozottan védi a károsanyag-kibocsátást redukáló rendszert. Alacsony kén-, foszfor- és szulfáthamu-összetétele (SAPS) támogatja a DPF részecskeszűrők tisztántartását, gátolja a hamulerakódást a kipufogórendszerben, ami eldugíthatja a rendszert, és ronthat a motor teljesítményén.

 

A Shell Helix Professional motorolajokat kimondottan azért fejlesztik, hogy a különböző járműgyártók egyedi, specifikációs követelményeinek is eleget tudjanak tenni.

 

Shell Helix Termékkatalógus

 

 

 

 

 

<< Vissza az Olajkeresőbe

 

 


Válogasson a Shell motorolaj kínálatunkból: