AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Total olajkereső

Vissza az olajkeresőbe!

Total

Total motorolaj kereső webáruház, Total hidraulikaolajok széles választéka akciós árakon, eredeti minőségben az alkatreszek.hu kínálatában!

Total olaj, Total motorolaj, olajkereső, minőségi motorolajok kedvező árakon!

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően több olyan motorolajat is forgalmaz a Total, melynek csereperiódusa hosszú, ezzel nagymértékben meghosszabbítva a két olajcsere közti lefutott kilométerek számát – ez akár több mint 100.000 km is lehet haszongépjárműveknél. S mivel az olajcserék ritkulnak a Total motorolaj használatával, ez egyet jelent a kevesebb fáradtolajjal. A mai mértékkel legkorszerűbb, csekély károsanyag-kibocsátású haszongépjárművek dízelmotorjainak (Euro 4-es és Euro 3-as) is megfelelnek a Total motorolajok. Még egy jó hír, mivel a szervizeket is kevesebb alkalommal kell látogatni, a járművek karbantartási költségei is jelentősen csökkennek ezeknek a termékeknek köszönhetően.

Legnépszerűbb Total olajok


Total olaj vélemény és ismertető

<< Vissza az Olajkeresőbe

Total motorolajok akciós árakon

 

Total motorolaj használatával meghosszabíthatjuk a csereperiódús idejét

 

A legnagyobb autógyártóknak is fő céljaik közé tartozik az olyan motorok kifejlesztése, melyek kevesebb üzemanyagot fogyasztanak, s a kevesebb elégett üzemanyag annyit tesz, hogy CO2-ből is kevesebb keletkezik, ezáltal csökken az üvegházhatás. A Total olaj kínálatában több olyan üzemanyag-takarékos termékkel találkozhat, melyek használatával 3-8% üzemanyag-megtakarítást is elérhet, a hagyományos olajokhoz hasonlítva. Ezek a termékek a személyautókhoz és a haszongépjárművekhez egyaránt használhatók. A biztonság fokozása a legfontosabb tevékenységünk.

 

Kimagasló minőségű total olajok

 

A Total mára elérte, hogy a világ negyedik legnagyobb olaj- és gázipari vállalata legyen

2003. óta Észak-Franciaországban Dunkirk mellett a Total egy öt szélerőműből álló teleppel büszkélkedhet. Nem kevesebb, mint 130 országában van jelen, és ezeken a helyeken közel 100.000 alkalmazottal büszkélkedhet. A Total tevékenységi köre elég széles. Tulajdonképpen az olaj ipar minden fázisát, így a nyersolaj és a földgázkutatást és -gyártást, a kőolajtermékek fuvarozását, finomítását valamint értékesítését, a gázértékesítést és nemzetközi nyersolaj- és kőolajtermék-kereskedelemet is. Mindezek mellett a Total a vegyiparban sem játszik elhanyagolható szerepet.

 

Total, az egyik legnagyobb olaj gyártó

 

A TOTAL HUNGARIA Kft. az eredeti Total olajok biztosítása

 

Megalkotta az anyavállalat Biztonsági Környezetvédelmi Minőségügyi Kartája alapján saját Biztonsági Környezeti Minőségi Politikáját. Ezen politikájuk alapján kiépítették a minőségirányítási rendszerüket először a Gáz Üzletágukra. Ezt 2001-ben tanúsíttatott az ISO 9001 szabvány akkor érvényes 1994-es kiadása alapján, ezt követően 2003-ban újratanúsítást kértek a szabvány új, 2000-es kiadása szerint. 2004-re a Total motorolaj mellett kiterjesztették az oldószerek, kenőanyagok és bitumenek forgalmazását magába foglaló Specialitások Üzletágára is. A Total olajok három fő termelési területe Afrika, az Északi Tenger és a Közel-Kelet, de jelen van Délkelet-Ázsiában, illetve Észak- és Dél-Amerikában is. A folyékony földgáz (LNG) ágazatban erős pozícióhoz jutott és az európai, közel-keleti és latin-amerikai tevékenységeit fejlesztette a gázforgalmazás és a gázüzemű kombinált-ciklusú erőművekben előállított villamos energia és a megújuló energiaforrások területén, így a Total Csoport lett a gázpiac egyik legkiemelkedőbb szereplője a Total motorolaj gyártása mellett.

 

Total olaj a legtöbb motort életre kelti