AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Aral

Aral olaj név hallatán a legtöbbünknek nyilván a benzinkút hálózat jut az eszébe, hiszen autónkkal már tankolhattunk ott, de nem árt tudni, hogy ezzel a márkával kiváló minőségű motorolajokat is forgalmaznak.

 

Aral olajok

 

A legmegbízhatóbb kenőanyag-gyártó cégek egyike. Még 1898-ban történt, hogy 13 német bányavállalat létrehozott egy egyesülést Nyugatnémet Benzolértékesítő Egyesülés (Westdeutschen Benzolverband, BV.) néven, a kőszén kokszolása során keletkező aromás vegyületek értékesítésére. Az első benzinkutak 1922-ben nyíltak, az Aral nevet 1924 óta használják. Azóta töretlen a fejlődés, 2002-ben pedig a BP (British Petrol) tulajdonába került, az egyesített cég a világ meghatározó olajipari vállalkozásai közé tartozik. Magyarországi leányvállalata, az Aral Hungária Kft. jelentős kenőanyag-kereskedelmet folytat, elsősorban szervizekben és márkaszervizekben.

Aral motorolajok

Minőségtanúsítványok igazolják: valóban kiváló motorolaj

 

Az Aral nálunk is ugyanazt a minőséget jelenti, mint Németországban. Egyaránt vannak közte teljesen szintetikusak és ásványolajbázisú, félszintetikus többfokozatú motorolajok is. A cég szerint most a csúcsterméke az Aral Super Tronic 0W-40 motorolaj, amely a motorok szélsőséges üzemállapotaiban is optimális viszkozitást és kenést, valamint maximális üzemanyag-megtakarítást biztosít, illetve rendelkezik a csúcsminőséget igazoló API EC II amerikai tanúsítvánnyal. Benzin- és dízelüzemű korszerű autókhoz egyaránt alkalmazható.

 

<< Vissza az Olajkeresőbe


Aral olaj kínálatunk