AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Gumiabroncs kereső választása.

Méret szerinti gumikereső

Gumiabroncs kereső akkor szükséges, ha valamilyen oknál fogva le kell cserélnünk az addig használt gumit. Keresőnk széles kínálatából választhatja ki a jármű tulajdonosa a számára árban, minőségben, típusban, illetve méretben legmegfelelőbb autógumit.

Még a gumiabroncs kereső felület meglátogatása előtt célszerű eldönteni, hogy mi az, ami éppen kell!

A választási lehetőségek palettája igen tekintélyes: rendelhető téli, nyári gumi, négyévszakos gumi, traktor-, autó-, teherautó-  és motorgumi; árban is elég széles a paletta, kapható kimondottan olcsó, de igényesebb kivitelű, drágább minőségi gumi is. Ha nem csak gumiabroncs, de egyéb autóalkatrész is szükségeltetik autójához, kattintson ide!


Keresse meg az autójához megfelelő gumiabroncsokat:


Gumiabroncs keresőnkben érdemes megnézni, hogy éppen van-e nyári gumi vagy téli gumi akció, mert általában ebben a kínálat csomagban a legkedvezőbb árúak az abroncsok. A gumiabroncs kereső felületen ugyanakkor található gumiméret váltó is. Emellett a gumikhoz megfelelő felniket is ki lehet választani a felni kereső, azon belül pedig az alufelni kereső felületen.

Gumiabroncs márkáink:

InfinityKumho TiresHankookMomoFalkenBarumContinentalToyo TiresDunlopMichelinGoodyearDebicaSehaStrialKormoranKleberKingstarNankangRoadstone TiresBF GoodrichTirelliBridgestoneFuldaMentorBKTSawaNexen TireDaytonFirestoneAuroraSemperitYokohamaGislavedMaxxisVredsteinTristarTaurusRotallaSaettaKabat

Gumiabroncs kereső használata egyszerűen

A gumiabroncs kereső nem csak abban nyújt segítséget, hogy az adott termékcsoporton belül az általunk keresett járműtípushoz megtaláljuk a megfelelő gumiméretet és fajtát. A gumiabroncs keresőben a kiválasztott termékre kattintva kiderül az is, hogy éppen van-e raktáron, és ha nincs, milyen termékekre, milyen határidővel vesznek fel rendelést, s a kiválasztott cikk pedig pillanatnyilag pontosan mennyibe kerül. Gumiabroncs kereső termék oldalain megtalálja a gyártói leírásokat is. A következő kattintás már maga rendelés lehet, aztán a regisztráció következhet, majd el kell dönteni, hogy miként fizet a vevő a kiválasztott cikkért, és hova szállítsák ki azt. A kért adatok megadása után pedig már csak az a teendőnk, hogy várjuk a megrendelt csomagot, s az átvételkor meggyőződjünk arról, hogy azt kaptuk-e, amit kértünk. Ha nem tudja az autójához tartozó pontos méretet, akkor keresse meg gépjárművéhez megfelelőt, autótípus szerinti gumiabroncs kereső segítségével.

Gumiabroncs online shop