AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Gumiabroncs kereső - Motorkerékpár gumi választása.

Motorkerékpár gumi is elhasználódik, elöregszik, elkopik. Tömlős és tömlő nélküli köpenyek is vannak, ezek csak a nekik megfelelő felnikre szerelhetők.  A másik, amire figyelni kell, a teherbírási és a sebességi index. A gumiabroncs kereső webshop további termékeinek böngészéséhez kattintson ide.

Motorkerékpár gumi esetén is ügyeljünk a megfelelő profilmélységre.

A motorkerékpár gumi esetében ez legyen minimum 1,5 milliméter. A bordázatot, mintázatot újravágni, utánigazítani, mélyíteni nem szabad, ez nem csak balesetveszélyes, de a kiegyensúlyozottságot is elveszítjük, néha olyannyira, hogy a centrírozás sem segít.


Válogasson a járművéhez való motorkerékpár gumi kínálatból:


Motorkerékpár gumi kereső webáruház

motorkerékpár gumi

 
 

A motorkerékpár gumi esetében nem adható meg úgy a hozzávetőleges futásteljesítmény, mint a személykocsiknál. Mindent a motoros vezetési stílusa dönt el. Vannak, akik gumigyilkos módon motoroznak, vannak, akik kímélik az motorkerékpár gumit. Egyes vélemények szerint a gyakorta utassal motorkerékpárra szállók jobban kímélik a gumit: kevésbé hajtanak, a megváltozott súlyelosztás miatt a hátsó motorkerékpár gumi nem pörög ki, lassabban kopik. A nyomás ellenőrzése itt is fontos, mert a puha kerék  szintén fogyasztja a gumit. De bármennyire is vigyázunk, eljön az idő, amikor újat kell vásárolni.