AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Gumiabroncs kereső - Teherautó gumi választása.

Teherautó gumi olyan haszonjármű gumiabroncs, amelyekkel a személyautó tulajdonosoknak kevés dolguk van, az igazi profi sofőrök ellenben szinte mindent tudnak róluk. A gumiabroncs kereső teljes választéka ide kattintva érhető el.

Az autósok többségének az sem mindig egyértelmű, hogy mi is az a kis és a nagy teherautó gumi

Hiszen van ilyenből pőreplatós, ponyvás, zárt szekrényes, furgon, hűtős kivitelű. Általában a haszongépjármű, könnyű haszongépjármű kategóriáról van itt szó, olyan autókról, mint a Toyota Dyna, a Peugeot Boxer, a Renault Master, a Citroen Jumper, a Fiat Ducato, a Nissan Cabstar, az Iveco Daily, a Mercedes Sprinter, a Volkswagen Crafter és a Ford Transit teherautó gumi.


Válogasson a járművéhez megfelelő teherautó gumi kínálatból:


Kiterjesztett értelmezésben ide sorolható még például a Caddy, a Partner, a Transporter és a mindenféle pick up-ok. Ezek egy részére ugyanolyan gumik kellenek, mint a személyautókra, csak a terhelhetőségre és a sebességtartományra kell figyelni.

A gyártók is ugyanazok nagyjából, de a Pirelli, a Firestone, a Continental, a Dunlop, a Michelin és a többi nagy márka mellett ebben a szegmensben jól forog a Vredestein, a Barum és a Mitas teherautó gumi is.

A teherautó gumi piac még speciálisabb, egyáltalán nem mindegy, hogy milyen gépről van szó, mire használják, közúton járó kamion-e, murvás és földutat is használó erdei, mezőgazdasági vagy éppen útépítő szállítóeszközről van-e szó. Ráadásul itt igazi értelmet kap a köpeny szó is, hiszen a kerekek többsége belsővel, vagyis tömlővel és külsővel, vagyis köpennyel vagy abronccsal szerelt. A kisteherautók tulajdonosai viszont gondolhatnak a defekttűrő teherautó gumik beszerzésén is, azokkal akár 80 – 100 kilométert is elmehet a jármű a teherautó gumicsere, javítás előtt, és ez nagy biztonságot ad a szállítmánynak: időben megérkezik, a lerakodott kocsin könnyebb gumit cserélni.

Teherautó gumiabroncsok kedvező áron!

Teherautó gumi tesztek

Az ilyen tesztek ritkábbak, mint a személygépkocsi gumik tesztjei, nehezebben is érhető el az eredményük. A tulajdonos általában nem is a teszteket keresi, hanem az árlistákat, teherautó gumi akciókat. És bízik a tapasztalatában, ismeri a járművét, tudja, hogy mit keres. A nagyobb forgalmazók, a megbízható szervizek gondosan követik a paic alakulását, érdemes velük konzultálni teherautó gumi vásárlás előtt, ha bizonytalanok vagyunk. Ráadásul a teherautó gumik piacán ismert és elfogadott tétel a használt (persze megfelelően ellenőrzött, bevizsgált) gumi, és a felújított, futózott gumi is. Kisteherautó gumi is sokféle kapható használtan vagy éppen felújítottan. Külön kategóriát képeznek a mezőgazdasági gumiabroncsok. Ezen belül a traktorgumik, de most nem ezekről beszélünk, hanem a pótkocsikhoz, különféle gépekhez. Itt szóba jöhet kombájn gumi, és a különféle vontatmányok, munkaeszközök gumijai. Ezen a paicon találkozni a volt Szovjetunió márkáival, a Belshina a Belarusz gumimárkája, a Dneproshina ukrán termékeket forgalmaz, a Rosava oroszokat. Méret, terhelhetőség, igénybevétel – ezek mind olyan paraméterek, amelyek nem hagyhatók figyelmen kívül. Egy biztos: igényes webáruházban a személyutók abroncsai mellett ott vannak a mezőgazdasági gumiabroncsok és teherautó gumiabroncsok is.