AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Gumiabroncs kereső - Mezőgazdasági, ipari gumi választása.

Mezőgazdasági, ipari gumi árusítása és vásárlása is külön szakértelmet kíván. Vásárlása többnyire kiszállítással jár együtt, hiszen a méret és a súly miatt nehézkes csak úgy kivinni a boltból, ezért a csere, a visszavétel szállítási költsége tetemes lehet. Tekintse meg a gumiabroncs kereső további választékát is!

Mezőgazdasági, ipari gumi mérete többnyire különböző az első és hátsó tengelyeken

Azt is figyelembe kell venni, hogy ha a rosszul megadott méret és más paraméterek miatt áll el valaki a vásárlástól, az eredetileg akciós, ingyenes kiszállítás valós költsége is felmerülhet, hiszen az ingyenes kiszállítás csak a létrejött vásárláshoz jár, nem a próbálkozáshoz, válogatáshoz.


Keresse meg a járművének megfelelő mezőgazdasági, ipari gumi alkatrészt:


A mezőgazdasági és ipari gumiabroncsok méreteiben elöl és hátul óriási a különbség. Többnyire funkciójuk, mintázatuk és kopásuk is különböző elvárásoknak kell, hogy megfeleljen. Mintázatuk, anyaguk miatt is tovább használhatóak, mint az autógumik. A másik kelendő termék a mezőgazdasági és ipari gumi belső, amit szintén megtalál gumiabroncs keresőnkben.

Mezőgazdasági, ipari gumi kereső webáruház

Mezőgazdasági, ipari gumi mérete, amire érdemes odafigyelni

A teljes mezőgazdasági, ipari gumi skála 2:00-tól egészen 1050-ig terjed. Gyakorlatban, az extrém munkagépeket figyelmen kívűl hagyva összesen 320-325 méretet tartanak nyilván a kereskedők. Ezen  mezőgazdasági, ipari gumik némelyike két adatból áll (például 36X13.50 vagy 36x14, némelyike, viszont csak egyből (360). Ettől a traktorosok nem ijednek meg, Ők ismerik a gépüket, pontosan tudják a mezőgazdasági, ipari gumik méreteit is. De akadhat otthon egy fűnyíró traktor, egy kerti traktor és ahhoz is kellhet gumi. A szervizkönyv igazít el bennünket, vagy a szakember, aki a típus alapján ki tudja keresni a pontos méretet. Ugyanez a helyzet, ha más mezőgazdasági gumiabroncsok válnak szükségessé. És persze a gumikon magukon is ott vannak a jelölések, ezeket pontosan kell leírni, mert az a fontos, és nem az értelmezésük.

Traktor a szántóföldön

Traktorgumi, mezőgazdasági, ipari gumi vásárlás előtt érdemes informálódni, mert magas ára végett pár százalék árkülönbség is sokba kerülhet. Összegyűjtöttünk a mezőgazdasági gumikkal kapcsolatos hasznos tudnivalókat.

Traktorgumi eladó akciós áron, mezőgazdasági gumi kapható olcsón!

Számos ilyen közlés jelzi, hogy a traktorgumi külön kategóriát képez a gumipiacon, még a mezőgazdasági gumik között is. Itt egy gépre számítva sohasem gondolkodnak négy gumiköpenyben, elöl és hátul óriási a különbség a méretben, funkcióban, elvárásokban. Jellemzője még a mezőgazdasági, ipari gumik piacának, hogy itt keresett cikk a használt, mert ezek a köpenyek kiképzésük, mintázatuk, anyaguk miatt sokáig szolgálnak, a kopásuk is más, mint az autógumiké. A másik kelendő árucikk a traktorgumi belső, minden magára valamit is adó traktorgumi kereskedés ilyet is tart vagy rendelésre gyorsan beszerez, ahogy szelepet, ápolót is kínál.

Traktorhoz a mezőgazdasági gumit kínáló boltokban, webáruházakban keressük az abroncsot

A mezőgazdasági, ipari gumiabroncsok árusítása külön tudást, szakértelmet kíván, itt végképp nem lehet tévedni. Az eladás többnyire kiszállítással jár együtt, hiszen a méret és a súly miatt szinte elképzelhetetlen, hogy a nagyméretű mezőgazdasági, ipari gumiabroncsokat csak úgy viszi valaki a boltból, ezért a csere, a visszavétel szállítási költsége tetemes lehet. Azt is figyelembe kell venni, hogy ha a rosszul megadott méret és más paraméterek miatt áll el valaki a vásárlástól, ez eredetileg akciós, ingyenes kiszállítás valós költsége is felmerülhet, hiszen az ingyenes kiszállítás csak a létrejött vásárláshoz jár, nem a próbálkozáshoz, válogatáshoz.

Traktorgumi méretek

Ezekről sokat mond, hogy 2:00-tól egészen 1050-ig terjed a skála. Na jó, a legnagyobbak bányagépek, dömperek, extrém méretű munkagépek kerekei, de akkor is, összesen vagy 320-325 mértet tartanak nyilván a kereskedők, ezek némelyike két adatból áll (például 36X13.50 vagy 36x14, némelyike, viszont csak egyből (360). Ettől a traktorosok nem ijednek meg, ők ismerik a gépüket, pontosan tudják a mezőgazdasági, ipari gumik méreteit is. De akadhat otthon egy fűnyíró traktor, egy kerti traktor és ahhoz is kellhet gumi. A szervizkönyv igazít el bennünket, vagy a szakember, aki a típus alapján ki tudja keresni a pontos méretet. Ugyanez a helyzet, ha más mezőgazdasági gumiabroncsok válnak szükségessé. És persze a gumikon magukon is ott vannak a jelölések, ezeket pontosan kell leírni, mert az a fontos, és nem az értelmezésük.

Traktor gumi tesztek

Ilyeneket a gyártók végeznek elsősorban, amikor gyártót, mezőgazdasági, ipari gumit választanak a típusaikra. Az eredmények nem is mindig publikusak, hiszen a teszt nem olcsó mulatság és versenyelőnyt jelenthet. Rá lehet keresni az interneten a traktor gumi tesztekre, csak eredményeket nem nagyon fogunk magyar nyelven találni. Még az is ott állhat, hogy nyári, de a traktor esetében szinte értelmetlen a külön téli gumi. Ha valaki fagyos földön, extrém hidegben használja a munkagépét, mert például fakitermelést végez, az ismerheti a Barnaul gumikat. Ez egy szibériai város, és maga ez a tény elárulja, hogy az ott gyártott mezőgazdasági, ipari gumik mire jók elsősorban, de a cseh és a német, illetve az orosz, a belarusz és az ukrán kínálatban is vannak hideg, havas időben jól viselkedő abroncsok. Amúgy a traktorgumik között is jó márkának számít a Michelin, a Continental, a Semperit vagy éppen a Firestone és a Goodyear, de itt előkerül a Taurus, a Kleber, a Fulda, a Mitas és az orosz Voltyre. Mindet persze nem sorolhatjuk fel. Vannak tömlő nélküli köpenyek, de ha belső is szükséges, különösen fontos a méretek egyezése. Nem a teszt tehát a fontos, hanem a traktor gumi kereső, annak biztos használata. Vagy keressen mezőgazdasági, ipari gumi webáruházunkban, esetleg rendeljen a boltunkban az eladóktól.