AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autóápolás - Polírozó kendő választása.

Polírozó kendő segítségével könnyedén polírozhatjuk autónkat, mivel ezek a speciális törlőkendők kimondottan polírozásra lettek gyártva. Vásároljon kedvező áron Mannol – SCT kendőket!

Polírozó kendő kedvező áron webáruházunkban!

Polírozó kendő nélkül lehet élni, de nehéz polírozni. Ha viszont valaki nem akarja polírozással feljavítani a gépkocsija színét, vagy eltüntetni a karcolásokat, esetleg csupán megvédeni az egyébként hibátlanul polírozott járművét a károsodástól, annak természetesen nem kell polírozó kendő.


Keresse meg autójához megfelelő polírozó kendőt:


A házi polírozás egészen olyan végeredményhez is vezethet, mintha szakműhelyben végezték volna el a polírozási feladatokat. Ehhez nem kell más, csak a polírozáshoz szükséges eszközök összeválogatása webáruházunk termékkínálatából, ahol kedvező árainkkal további plusz költségeket is megspórolhat. Tekintse meg további autóápolási termékeinket is!

Autó polírozása kendővel

Házi polírozás folyamata és előnyei.

Nem érdemes kinőtt pólóval vagy agyon mosott törölközővel próbálkozni. A polírozó kendő van a polírozásra kitalálva. A polírozó kendő egy speciális 100% pamut, laza szerkezetű anyag, ami teljesen műszálmentes és pontosan megfelelő sűrűségű és nedvszívó képességű. A régi pólók, vagy egyéb kiszuperált textilek gyakran tartalmazhatnak műszálat, ami a finom felületeket megkarcolhatja. A kendőből egy kézbe illő párnát kell formázni, amit jól meg lehet fogni, és amikor szükséges, a tenyérrel megfelelő nyomást lehet kifejteni a polírozandó felületre. Amikor új területre lépünk tovább, akkor formázzuk újra a kendőt, hogy megakadályozza a maszatolódást. A polírozó kendő számos más anyagnál sokkal jobban mosható és szabadítható meg a szennyező anyagoktól, ami lehetővé teszi többszöri felhasználást.