AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autóápolás - Ablak mosó/lehúzó választása.

Ablak mosó/lehúzó segítségével lehet a leghatékonyabban és a legkényelmesebben megtisztítani az autónk szélvédőjét és utána lehúzni róla a felesleges vizet.

Az ablak mosó/lehúzó működése

Az ablak mosó/lehúzó egy szerszámban egyesíti a rúdra szerelt szivacsot és a szélvédő mosása után a felesleges víz eltávolítására szolgáló gumi lehúzót. Egyszerűen úgy, hogy az általában teleszkópos rúd végének egyik oldalára a szivacsot, a másikra a gumi lehúzót erősítik.


Keresse meg autójához szükséges ablak mosó, lehúzót:

1 2 3 >  >>
1 2 3 >  >>

Ez a kettő az egyben tipikus esete, amivel megoldhatjuk, hogy egy adott feladathoz ne két, hanem csak egy eszközt kelljen igénybe venni, az autóban magunkkal vinni. A teleszkópos, azaz kihúzható rúd előnye, hogy a csomagtartóban összecsukva kevesebb helyet foglal.  Tekintse meg további autóápolási termékeinket is!

Az ablakmosó/lehúzó működése

Ablak mosó/lehúzó

 

Az ablakmosó/lehúzó szivacsos felét a tisztítószeres oldatba mártjuk és a szélvédő, vagy az oldalsó ablakokon húzogatva az oldószer segítségével mechanikusan eltávolítjuk a szennyeződést, a port, a piszkot, az olajat és a rovarok maradványait. Ebben a jól megválasztott oldószer nagy segítségünkre lehet, mivel közreműködésével nem kell olyan sokat dörzsölnünk az üveget, ami nem csak könnyíti a munkát, de kíméli is a szélvédő felületét. Amikor az üveg tiszta, a felesleges vizet a szivaccsal szemben található gumi lehúzóval tudjuk eltávolítani.