AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autóápolás - Autómosó kefe választása.

Autómosó kefe használatával lehet a legkönnyebben és a legkíméletesebben eltávolítani az autó karosszériáján megtapadt szennyeződést a szükséges mosó és oldószerek egyidejű alkalmazásával. Ha egyéb autóápolás szerre lenne szüksége, tekintse meg a teljes választékot!

Mit kell tudni egy autómosó kefének?

A jó autómosó kefe elég sűrű szőrzetű, (természetesen leginkább műanyagból készült szálakról van szó) és ugyanakkor a kefe szálai kellően hajlékonyak is, hogy a szennyeződés összegyűjtése és lesöprése közben ne karcolják meg a fényezést. Mindezt úgy, hogy közben tűrniük kell a karosszériára fecskendezett víz és ...


Keresse meg az autójához szükséges autómosó kefe terméket:

1 2 3 >  >>
1 2 3 >  >>

...a különféle autótisztító és ápoló vegyszerek hatását is, azaz nagyon fontos, hogy a kefe szálaival ezek a vegyszerek ne lépjenek reakcióba. Már csak annyit várunk még el a kefétől, hogy az könnyű és jól a kézbe illő legyen. 

Fa- vagy műanyag a jó autómosó kefe?

Autómosó kefe

Az autómosó kefe szálai elsősorban műanyagból készülnek, de a nyél a műanyag mellett lehet fa. Mindkettőnek megvannak az előnyei. A fa ritkábban tesz kárt a kocsi karosszériájában, még akkor sem, ha a nyelet a fényezéshez ütjük. Ez már nem mondható el a műanyag nyélről. A nyél hosszúságában is különböznek a kefék. A kisebb autókhoz elég egy egészen rövid nyelű kefe, hiszen kézzel is átérünk a karosszéria felett. Nagyobbaknál előnyösebb a hosszabb nyél, vagy a kihúzható periszkópos. Ez utóbbi nyilván műanyagból készül és vigyázni kell, nehogy megsértsük vele az autó fényezését.