AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autóápolás - Felújító választása.

Felújító a neve azoknak a pasztáknak, géleknek és flakonból permetezhető oldatoknak, amelyek az autó egyes, kopásának, szennyeződésnek kitett elemeinek regenerációját szolgálják.

A felújító szerepe

A felújító elsősorban az autón, vagy az autóban található műanyag, gumi és üveg elemek tisztítására és felújítására szolgál. A felújítók olyan anyagok, amelyek egyrészt oldják a szennyező anyagokat és ezzel megkönnyítik eltávolításukat, másrészt viszont frissítik az adott alkatrészt,... 


Keresse meg autójához szükséges felújító autóápolási terméket:


...a mikrosérülések, karcolások befedésével újjá, csillogóvá is varázsolják azt. Azt lehet mondani, hogy tisztító, karbantartó feladatuk mellett esztétikai szerepük is van. Használatuk után az akár erősen igénybe vett, kopott elemek is újnak tűnnek, amivel javítják az autót használók hangulatát is.  Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

A felújító használata

Autó ápolása felújítóval

 

A felújítót a megcélzott alkatrész, tartozék, elem felületére kell felhordani. Ez történhet puha rongy használatával, vagyis kenéssel, vagy aeroszolos flakon segítségével. Az utóbbi előnye, hogy olyan helyekre is egyenletesen lehet a felújítót teríteni, amelyekhez kézzel, ronggyal nem lehet hozzáférni. A felújítók egy részének felhordása után már nincs teendő, a vegyszer elvégzi a dolgát, de vannak olyanok, amelyeket ezt követően tisztára kell törölni. A legtöbb felújító azonban védő réteget képez, így inkább a felhordása előtt kell a tárgyat alaposan megtisztítani, vagy a műveletet két fázisban kell elvégezni.