AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autóápolás - Felnitisztító választása.

Felnitisztító folyadék használatával hatékonyan és – ami legalább ilyen fontos – járulékos károkozás nélkül lehet eltávolítani az autó felnijére került szennyeződéseket.

Amit a jó a felnitisztító tud

A felnitisztító azoktól a szennyeződésektől szabadítja meg az autónk felnijét, amelyek a leggyakrabban kerülnek rá. Itt nem elsősorban az utak poráról, vagy az út felületéről a kerékkel felverődő mindenféle szerves és szervetlen anyagról van csak szó, de például azokról is, amelyeket maga az autó „termel”.


Keresse meg autójához szükséges felnitisztítót:

1 2 > 
1 2 > 

A felnire ezek közül az egyik legveszélyesebb a fékpor, mert az szinte beleéghet a felnibe, tönkre téve ezzel a lakkozását is. A jó felnitisztító anyag nem csak megbirkózik a makacs szennyeződésekkel, de közben nem károsítja a felni lakkját sem. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

A kevésbé, vagy a nagyon agresszív felnitisztító a jobb?

Autó felni tisztítása

 

A felnitisztítókkal végzett vizsgálatok azt bizonyítják, hogy a nem eléggé erős, nem eléggé agresszív tisztító ugyanúgy nem ideális, mint a túl agresszív oldószereket tartalmazó. Az első nem távolítja el a makacsabb szennyeződéseket, a másik viszont magában a felni lakkozásában is kárt okozhat. Ezért nagyon fontos, hogy a megfelelő – nem túl agresszív és nem is gyenge – felnitisztítót használjuk. Ilyenek például a K2 és a Sonax típusú felnitisztítók. A K2 Speciálisan a lemez és könnyűfém felnik tisztítására kifejlesztett alkáli tisztítószer.