AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Ablakemelő, autóüveg tartozékok választása.

Ablakemelő, autóüveg tartozékok cseréjére nem vállalkozhat akárki, mivel különösen precíz munkára, odafigyelésre és megfelelő alkatrészekre, különleges üvegekre van szükség. Az autóüvegezés kiemelt minősége az utasok biztonságát szolgálja.

Az ablakemelő, autóüveg tartozékok szerepe

Az ablakemelő, autóüveg tartozékok hibátlan működése védi az utasokat a külső hőmérsékleten túl a nagy sebesség okozta külső behatásoktól is, mint például a felverődő portól, a nagyobb kavicsoktól, de akár kövektől, a szálló rovarok vagy madarak becsapódásától, a más járművek által felcsapott szilárd tárgyaktól, sártól, víztől...


Keresse meg autójához megfelelő ablakemelő, autóüveg tartozékokat:


...miközben biztosítaniuk kell a vezető és utasai szabad kilátását is a járműből. Legalább ilyen fontos, hogy nagyobb ütközés esetén a betörő üveg ne okozzon súlyos sérüléseket. Ezért az autóüveg nem nagyobb darabokra, hanem szilánkokra törik és a szilánkok sem szóródnak szét, hanem egy fóliára tapadva, egymás mellett maradnak. Az ablakemelő és az autóüvegek mechanikai mozgását biztosító alkatrészek mellett még ebben a kategóriában találhatóak a szigetelések és tömítések. Tekintse meg a Kovács Autó alkatrész webshop teljes termékínálatát!

Az autóüvegek anyaga és a tartozékok, szigetelések a mai technológiával biztonságosabban rögzítettek

Ablakemelő tartozék

Az autózás őskorában a legtöbb halálos sérülést az az autó okozta, amelyben a sérültek utaztak. A leggyakrabban a műszerfalnak, a kormánynak, a szélvédőnek csapódtak ütközéskor az autósok. A merev kormány, a kemény műszerfal és a táblában törő üveg halálos fegyvernek bizonyult a vezetőkkel és utasaival szemben. Ma a légzsákok és az összecsúszó kormány, a szilánkokra törő szélvédő és autóablakok korában gondolni is rossz arra, milyen veszélyeknek tették ki magukat az autózás úttörői. A mai technikával gyártott ablakemelő, autóüveg tartozékok többsége a korszerű technológiával készült alkatrészek egysége sok veszélyforrást felszámolt, vagy mérsékelt. Mégis legyünk körültekintőek és ne legyünk szűkmarkúak, amikor az autónk szélvédőjének vagy ablakainak állapotáról, javításáról van szó.