AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Üvegezés választása.

Üvegezés alatt az autónál a betört, megsérült üveg cseréje értendő. A gépjárművek üvegei, ablakai speciális technológiával készülnek, ezért csak gyári üvegekre cserélhetők, ezért ezeket külön kérje értékesítőinktől.

A szélvédő üvegezés fontos tartozéka a szigetelés és a tömítések, ezeket találja webáruházunkban.

Ha az autók üvegezésének leggyakoribb áldozata a szélvédő sérülése, kőfelverődés, repedés vagy betörése. Mivel a balesetek megakadályozása miatt, vagyis, hogy a kitört üveg ne okozza a jármű utasainak sérülését, ezek a különleges üvegek nagy erőhatásnak is ellenállnak. Ám ha mégis törnek, akkor apró darabokra...


Keresse meg autójához megfelelő szélvédő szigetelést és tömítést:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


..., hogy ne veszélyes, vágott sebeket okozzanak, illetve a belső biztonsági fóliaréteg törötten is egyben tartja őket. Mivel a mozgásban lévő gépkocsi karosszériája állandó rezgésben van, ezért a nemcsak a szélvédő anyaga, de a rögzítése is különleges, igen pontos, gondos munkát követelő üvegezés. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is.

Szélvédőcsere utángyártott helyett gyári szélvédőre.

javításra szoruló autóüveg

Az üvegezés az autóknál 90 százalékban a szélvédő cseréjét jelenti. Ehhez gyárilag készített, eredeti, az adott márkára és típusra szabott szélvédő üvegre van szükség. A szélvédőhöz a rögzítést és a tömítő szigetelést szolgáló speciális elemek járulnak. A szélvédő minden esetben hajlított profilú is, tehát nem igen képzelhető el utángyártás, vagy csak igen nagy költséggel, ami azt jelenti, hogy elsősorban eredeti gyári üvegezés jöhet számításba. Ez vonatkozik a hátsó ablakra is, ami szintén egyedi méretű és hajlítású speciális üveg.