AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Ablakemelő motor választása.

Ablakemelő motor által meghajtott elektromos ablakemelő szerkezet nélkül is van élet a földön, de vele egyszerűbb le és felhúzni az oldalsó ablakokat. Főleg az anyós oldalit, vagy a két hátsó ablakot, ha egyedül vagyunk az autóban, mert azokat nehéz, vagy nem lehet kézzel elérni.

Ablakemelő motor feladata.

Az egyszerűnek látszó elektromos ablakemelő esetében is számos megoldás ismert. A lényeges eltérés azonban szinte kizárólag csak az ablakokat működtető mechanizmusban van. A motor ezeknek a mechanizmusoknak egyszerűen a meghajtását szolgálja ezért lényegében szabványosnak nevezhető feladatot lát el...


Keresse meg autójához megfelelő ablakemelő motort:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


...a szükséges teljesítményt szolgáltatva, amihez az elektromos energiát az akkumulátorról kapja. A vezérlésnek megfelelően esetenként mindkét irányba mozogva, a végállásban megállva, vagy akkor is blokkolva, ha valami a záródó ablaküveg útját állja, megakadályozva ezzel a becsípődést, az ebből adódó sérülést. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is.

Ablakemelő motor cseréje.

Ablakemelő motor

Az ablakemelő motor is el tud romolni, így szükség lehet a cseréjére. Ilyenkor felvetődik a kérdés, hogy mire érdemes váltani. Az alapeset, hogy az adott márkához és típushoz keressük meg a gyári ablakemelő motort, és megrendeljük a webáruházban. Számos márka esetében azonban kiváló utángyártott motorok is beszerezhetők, sőt az is számításba jöhet, hogy univerzális, márkafüggetlen alakemelő motort vásárolunk az elromlott eredeti helyére. Ebben az esetben körültekintőnek kell lennünk, mert figyelembe kell vennünk az ablakemelő szerkezet működési elvét, az alkalmazott megoldásokat, hogy ehhez adaptálható-e az új ablaktörlő motor. Ha nem egy ablakemelő szettet vásárolunk, vagyis nem az összes ablakemelőt cseréljük az autón, akkor a vásárlásnál meg kell adnunk, hogy bal- vagy jobboldali, első vagy hátsó ablakemelőhöz kell-e a motor.