AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Ablakemelő szerkezet választása.

Ablakemelő szerkezet nem csak az, amely gombnyomásra leengedi, vagy felhúzza az ablakot a kocsinkban, hanem az egyszerű kézi ablakemelők - amiben nincs ablakemelő motor - is ebbe a csoportba tartoznak.

Ablakemelő szerkezet, az autó ablakainak mozgatásához.

Az ablakemelő szerkezet nem tud olyan egyszerű lenni, hogy el ne romoljon és van benne ablakemelő motor, vagy nincs benne ablakemelő motor az ablakemelő javítás nem olyan könnyű dolog. Az ablakemelő szerkezet javításához meg kell bontani az ajtók belső burkolatát, ami nem minden autótípusnál egyszerű feladat.


Keresse meg autójához megfelelő ablakemelő szerkezetet!


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Ha mégis ilyen házilag szeretnénk javítani az ablakemelő szerkezetet, akkor szerezzünk be szilikon spray segédanyagot, mert az ablakok szorulásán ezzel még segíthetünk. Ha az ablakemelő szerkezet mozgó alkatrészei vészesen elkoptak, elszakadt a damil, akkor nem érdemes kísérletezni javításával, rendelje meg tőlünk kedvező áron és cserélje az egészablakemelő szerkezetet. Hosszútávon ez a költséghatékonyabb megoldás. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

Elektromos ablakemelő szerkezet működése és javítása.

Ablakemelő szerkezet

Igazi fekete mágia akkor lesz az ablakemelő szerkezet javítás, ha nem egyszerű mechanikus alkatrész, vagy mondjuk az ablakemelő motor hibásodik meg, hanem az úgy nevezett ablakemelő modul, ami az elektromos ablakemelő szerkezet agya, mert az ablakemelő modul intézi, hogy gombnyomásra azt tegye az elektromos ablakemelő, amit mi akarunk. Az elektromos ablakemelő szerkezet javítás komoly szaktudást igényel, de az elektromos ablakemelő beszerelése sem néhány perces rutinmunka. Az elektromos ablakemelő szerkezet beszerelése ugyanis nagyon sokféle mechanikus és elektronikus alkarész összerakását jelenti, ami házilag nehezen elképzelhető.