AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Thule választása.

A Thule tetőbox, síbox, hólánc, kerékpártartó és egyéb autó felszerelési cikkek fő jellemzői a megbízhatóság, az egyszerű használat és az elegancia.

Thule termékek az autó minőségi felszerelései!

A Thule a világ egyik vezető szállítóeszköz gyártója. Professzionális megoldások, ha az autó csomagtartó nem bizonyul elegendőnek. Minőségi svéd termékek, a piacon egyedülálló modern formatervezéssel. Kínálatunkban mindenki megtalálja az igényeinek legjobban megfelelő tetőboxot, tető csomagtartót vagy kerékpárszállítót. A megvásárolható autóalkatrészek mellett a tetőcsomagtartókat még pluszban bérelhetik is a Kovács Autóalkatrész üzletében.

 

Thule márkabolt Magyarország

Touring tetőbox

Nincs elég hely autójában? Van Önnek is megoldás, ami nem más mint a tetőboxok, síboxok. Ezek megnövelik a rakodóteret, és ha mindez nem elég érv mellettük, akkor még azt is eláruljuk, hogy ezeknek a boxoknak a formatervezésénél még arra is figyeltek, hogy kövessék a gépkocsi vonalvezetését. Fejlesztőinek fontos a tervezés szempontjából a légellenállás, csökkentett menetzaj, valamint az esztétikum. Ezen kívül a tetőbox, síbox termékeinél - úgy ahogy minden más terméke tervezésénél - egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a biztonságra követve ezzel a nemzetközi normákat.

 

Tetőbox az autón

 

kerékpártartók 4 megoldással rögzíthetők:

1. Hátsó ajtóra szerelhető kerékpár tartó
2. Tetőcsomagtartóra szerelhető kerékpár tartó
3. Vonóhorogra szerelhető kerékpár tartó
4. Gépkocsi belsejében kerékpár tartó
+ Adapterek, kiegészítők


1. A tetőre szerelhető kerékpártartók rögzítése az autó tetőcsomagtartójához gyerekjáték. A kerékpárok az autó tetején, a tetőcsomagtartó keresztlécekre szerelhető kerékpártartókon állítva rögzíthetők. Ezekből a kerékpártartókból egymás mellé akár többet is fel lehet szerelni, a tetőtartó rudak hossza határozza meg a maximálisan szállítható kerékpárok számát. S most jöjjenek előnyeik:

- nem akadályozzák a csomagtartó ajtajának nyitását,

- a szabad kilátás nem is kérdés,

- az autó világításának láthatóságát sem befolyásolja,

- sokféle kerékpárvázhoz használhatjuk adapterek nélkül,

- a biztonság is adott, hiszen a kerékpárokat a kerékpártartóhoz, a tartót meg a keresztrudakhoz tudjuk zárni.

 

Kerékpártartók az autókon

 

2. A járművünk hátsó ajtajára akarjuk szerelni a kerékpártartót? A cég erre is nyújt több megoldást. Ezt a megoldást leginkább a kombikra, az úgymond csapott hátú autókra, kisbuszokra, de némely autótípusnál még szedánra is ajánlják.

Most jöhetnek az előnyök:

- mivel nincs légellenállás, ezért nincs megnövekedett menetzaj, illetve fogyasztás,

- elég praktikus a tárolása, mert összehajtható,

- fel-, illetve lepakolásnál nem kell a jármű magasságában erőlködnünk és végül itt is igaz az, hogy

- sokféle kerékpárvázhoz használhatjuk adapterek nélkül.

 

Kerékpártartó használata

 

3. Tapasztaltak szerint a kerékpárokat a vonóhorogra szerelhető kerékpártartókon szállítani a legpraktikusabb, hiszen ez a szállítási mód ötvözi az előzőekben már részletezett kerékpártartó változatok előnyeit. Mindegyik Thule vonóhorogra szerelhető kerékpártartó modell könnyen szerelhető fix, vagy levehető vonóhorogra, egyszerűen kezelhető és kis helyen tárolható. Mivel ezek a termékek a vonóhorgon rögzülnek, az autó típusától független a felszerelés, mindössze egy vonóhorogra van szükség.

 

Thule síbox, téli autófelszerelések

Termékkategóriái a Kovács Autóalkatrész üzletében

hóláncok, kerékpártartók, síléctartók, tetőboxok, vizi sporteszköz tartók

 


 

www.thule.com