AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Thule választása.

Thule tetőbox, síbox, hólánc, kerékpártartó és egyéb autó felszerelési cikkek körében. Thule termékek fő jellemzői a megbízhatóság, egyszerű használat és elegancia.

Thule termékek az autó minőségi felszerelései!

A Thule a világ egyik vezető szállítóeszköz gyártója. Professzionális megoldások, ha az autó csomagtartó nem bizonyul elegendőnek. Minőségi svéd termékek, a piacon egyedülálló modern formatervezéssel. Kínálatunkban mindenki megtalálja az igényinek legjobban megfelelő tetőboxot, tető csomagtartót vagy kerékpárszállítót. A Thule tetőcsomagtartók bérelhetők is a Kovács Autóalkatrész üzletében.

Thule márkabolt Magyarország

Nincs elég hely autójában? Van Önnek is megoldás, ami nem más mint a Thule tetőboxok, síboxok. Ezek megnövelik a rakodóteret és ha mindez  nem elég érv mellettük, akkor még azt is eláruljuk, hogy ezeknek a boxoknak a formatervezésénél még arra is figyeltek, hogy kövessék a gépkocsi vonalvezetését. A Thule fejlesztőinek fontos tetőboxok tervezésének szempontjából a légellenállás, csökkentett menetzaj, valamint az esztétikum. Ezen kívül a Thule tetőbox, síbox termékeinél - úgy ahogy minden más terméke tervezésénél - egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a biztonságra követve ezzel a nemzetközi normákat.

 

Thule kerékpár tartók 4 megoldással rögzíthetők:

1. Hátsó ajtóra szerelhető kerékpár tartó
2. Tetőcsomagtartóra szerelhető kerékpár tartó
3. Vonóhorogra szerelhető kerékpár tartó
4. Gépkocsi belsejében kerékpár tartó
+ Adapterek, kiegészítők


1. A Thule tetőre szerelhető kerékpártartók, melyek rögzítése az autó tetőcsomagtartójához gyerekjáték. A kerékpárok az autó tetején, a tetőcsomagtartó keresztlécekre szerelhető kerékpártartókon állítva rögzíthetők. Ezekből a kerékpártartókból egymás mellé akár többet is fel lehet szerelni, a tetőtartó rudak hossza határozza meg a maximálisan szállítható kerékpárok számát. S most jöjjenek az Thule előnyei:

- nem akadályozzák a csomagtartó ajtajának nyitását,

- a szabad kilátás nem is kérdés,

- az autó világításának láthatóságát sem befolyásolja,

- sokféle kerékpárvázhoz használhatjuk adapterek nélkül,

- a biztonság is adott, hiszen a kerékpárokat a kerékpártartóhoz, a tartót meg a keresztrudakhoz tudjuk zárni.

Thule termekek markaismertető

2. A járművünk hátsó ajtajára akarjuk szerelni a kerékpártartót? A Thule erre is nyújt több megoldást. Ezt a megoldást leginkább a kombikra, az úgymond csapott hátú autókra, kisbuszokra, de némely autótípusnál még szedánra is ajánlják.

Most jöhetnek az előnyök:

- mivel nincs légellenállás, ezért nincs megnövekedett menetzaj, illetve fogyasztás,

- elég praktikus a tárolása, mert összehajtható,

- fel-, illetve lepakolásnál nem kell a jármű magasságában erőlködnünk és végül itt is igaz az, hogy

- sokféle kerékpárvázhoz használhatjuk adapterek nélkül.

3. Tapasztaltak szerint a kerékpárokata vonóhorogra szerelhető kerékpártartókon szállítani a legpraktikusabb, hiszen ez a szállítási mód ötvözi az előzőekben már részletezett kerékpártartó változatok előnyeit. Mindegyik Thule vonóhorogra szerelhető kerékpártartó modell könnyen szerelhető fix, vagy levehető vonóhorogra, egyszerűen kezelhető és kis helyen tárolható. Mivel ezek a Thule termékek a vonóhorgon rögzülnek, az autó típusától független a felszerelés, mindössze egy vonóhorogra van szükség.

Thule termékkategóriái a Kovács Autóalkatrész üzletében

hóláncok, kerékpártartók, síléctartók, tetőboxok, vizi sporteszköz tartók


 

www.thule.com