Európai Regionális Fejlesztési Alap
AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Thule választása.

A Thule tetőboxok, síboxok, hóláncok, kerékpártartók és egyéb autó felszerelési cikkek fő jellemzői a kimagasló minőség, tartósság és az egyszerű, kompakt használhatóság. 

Thule termékek az autó minőségi felszerelései!

A Thule a világ egyik vezető szállítóeszköz gyártója. Professzionális megoldást jelenthet, ha a kocsid csomagtartója nem elegendő a pakolásra. A svéd gyártó kiemelkedő minőséget garantál, emellé az ágazatban egyedülállónak számító innovatív formatervezést párosít. Kínálatunkban mindenki megtalálja az igényeinek legjobban megfelelő tetőboxot, tetőcsomagtartót vagy kerékpárszállítót. A megvásárolható autóalkatrészek mellett a tetőcsomagtartókat még pluszban bérelhetik is a Kovács Autóalkatrész üzletében.

 

Thule márkabolt Magyarország

Touring tetőbox

Nem tudsz már hova pakolni a kocsidban? Mi tudjuk az optimális megoldást, amely nem más, mint a tetőboxok, síboxok. Ezek segítségével „tágíthatsz” a rakodótéren, és ha ez nem elég, akkor ott van még a tetőboxok formatervezése is, ami az autó vonalvezetéséhez igazodik. A Thule fejlesztői a csökkentett menetzajt, a légellenállást, valamint az esztétikumot tekintik kiemelten fontosnak a tervezés során. A síboxok és tetőboxok esetében pedig még inkább egyre jobban figyelnek a biztonságra, hogy igazodni tudjanak a nemzetközileg bevett normákhoz.

 

Tetőbox az autón

 

kerékpártartók 4 megoldással rögzíthetők:

 1. Hátsó ajtóra szerelve
 2. Tetőcsomagtartóra szerelve
 3. Vonóhorogra szerelve
 4. Gépkocsi belsejébe szerelve
   

1. A tetőre szerelhető kerékpártartók felhelyezése a kocsi tetőcsomagtartójára pofon egyszerű. A bicikliket a tetőcsomagtartó keresztléceire szerelt kerékpártón állva rögzíthetjük. Az a jó bennük, hogy többet is fel tudunk helyezni a tartókból a kocsira, egymás mellé. A tetőtartó rudaktól függ a maximálisan szállítható biciklik száma. Íme, a tetőcsomagtartóra szerelhető kerékpártartók előnyei:

 • nem gátolják a csomagtartó tetejének felnyitását
 • nem akadályozzák a szabad kilátást
 • a kocsi világítása is jól látszódik attól, hogy fent vannak
 • nincs szükség hozzájuk adapterekre, ha eltérő vázú kerékpárokat szállítunk
 • garantál a biztonságos szállítás, mivel a bicikliket a tartóhoz, utóbbit pedig a keresztrudakhoz tudjuk fixálni.

 

Kerékpártartók az autókon

 

2. Inkább a kocsid hátsó ajtajára raknád a kerékpártartót? Ez sem jelent problémát! A Thule főként a csapotthátú kocsikra, kombikra, kisbuszokra, és egy-két márka esetében a szedánra javasolják ezt a megoldást. Íme, a hátsó ajtóra szerelhető tetőboxok előnyei:

 • nincs zavaró menetzaj, és csökken a fogyasztás is a légellenállás megszűnése miatt
 • kompakt az összecsukható kialakításának köszönhetően
 • rengeteg típusú kerékpárvázhoz használható, akárcsak az előző típus.

 

Kerékpártartó használata

 

3. A megkérdezett vásárlók többsége szerint a vonóhorogra szerelhető Thule kerékpártartók a legpraktikusabbak. Ennél a módszernél ötvöződnek a már említett típusok előnyei. Mindegyik ilyen Thule termék egyszerűen szerelhet fix, de akár leszerelhető vonóhorogra egyaránt. Emellett kis helyes is elférnek. Bármilyen autótípusra felszerelhetjük őket.

 

Thule síbox, téli autófelszerelések

Termékkategóriái a Kovács Autóalkatrész üzletében

hóláncok, kerékpártartók, síléctartók, tetőboxok, vizi sporteszköz tartók

 


 

www.thule.com