AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Thule - Tetőcsomagtartó rács választása.

Tetőcsomagtartó rács felszerelésével tehetjük multifunkcionálissá a tetőtartónkat, vagyis a kempingezéshez, kiránduláshoz szükséges számos eszköz és felszerelés szállítására alkalmassá.

A tetőcsomagtartó rács funkciója

A tetőcsomagtartó rács használatával javítani tudjuk a már meglévő csomagtartónk használhatóságát. Ezek a robusztus, könnyű acélcsövekből összeszerelt szállító alkalmatosságok lehetővé teszik, hogy akármilyen, ...Thule tetőcsomagtartó rácsrajtuk elférő és rögzíthető dolgot szállíthassunk velük biztonságosan és nagy távolságra. A tetőcsomagtartó rács elején levegő elterelő lemez szolgálja a légellenállás csökkentését. Az ilyen rácsok számos méretben és dizájnnal nagy választékban kaphatók. Az egyik legismertebb gyártójuk a svéd Thule cég, amely több évtizedes tapasztalatra támaszkodva fejlesztette ki a legújabb gyártmányait.

A tetőcsomagtartó rács felszerelése

A tetőcsomagtartó rács használata roppant egyszerű. Felszereléséhez nincs szükség speciális szerszámokra, ember feletti erőre, ezermesteri képességekre. Bárki a helyére tudja erősíteni percek alatt a rácsot, mégpedig olyan stabilan, ami a legnagyobb biztonságot nyújtja a szállított dolognak és a közlekedés többi részvevőjének, ugyanis a legkisebb esélye sincs annak, hogy a rács meglazuljon és terhével együtt az útra zuhanjon, egy másik autóban és magában a szállítmányban is kárt téve. A rács levétele az úti cél elérése után pont olyan egyszerű, mint amilyen a felszerelése volt.