AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Thule - Tetőbox kiegészítők választása.

Tetőbox kiegészítők használatával újabb feladatok ellátására tehetjük alkalmassá az autónkra szerelt tetőboxot. Ennek az az előnye, hogy az egyszer már felerősített boxot nem kell leszerelni és egy másik funkciót ellátó tartozékra cserélni. Tekintse meg további Thule autós termékek kínálatát!

A tetőbox kiegészítők javítják a szállítás biztonságát

Az egyik legismertebb és leggyakrabban használt tetőbox kiegészítő a síléc adapter. Ennek segítéségével a tetőboxot alkalmassá tudjuk tenni a sílécek biztonságos szállítására. Ugyanez mondható el a talán még a síléc adapternél is népszerűbb és gyakrabban használatos kerékpár adatperekről is.


Válogasson az autójához megfelelő tetőbox kiegészítők között:

1 2 3 > 
1 2 3 > 

Nagyon praktikus tetőbox kiegészítők még a Pack táska, vagy a kerékpárok biztonságos tárolását elősegítő zárszerkezet. Valamennyi kiegészítőt be lehet szerezni egy gyártótól, amelynek minden gyártmányát a megbízhatóság, az egyszerű használat és az elegancia jellemzi.

A tetőbox kiegészítők gyártásánál is az egyszerűség és a funkcionalitás a legfontosabb

Tetőbox kiegészítők

 

A gyártó filozófiájának lényege, hogy minden tetőboxot és valamennyi tartozékot úgy konstruálnak meg, hogy annak használata a legegyszerűbb legyen, vagyis annak is könnyen menjen, aki esetleg egyáltalán nem ért és vonzódik a műszaki dolgokhoz. Ne legyen szükség ezeknek az eszközöknek a felszereléséhez semmilyen bonyolult szerszámra vagy nagy fizikai erőre, egyáltalán semmi olyanra, ami ne volna pofonegyszerű egy átlagos autósnak. A kiegészítőkre is vonatkozik a Thule másik alapelve, ami a maximális biztonságot és a minimális légellenállást tűzi ki célul.