AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Thule - Síléctartók választása.

Síléctartók használatával tehetjük biztonságossá a téli sportolásra szánt síléceink elszállítását a távoli hómezőkre és lesikló pályákra úgy, hogy azok oda hibátlanul meg is érkezzenek.

A síléctartók funkciója

A síléctartók funkciója, hogy kellő erővel rögzítsék az autónk tetején a szállított síléceket az utazás egész ideje alatt. Ne fordulhasson elő, hogy a rögzítő elemek meglazulnak és a síléc leesik. Ez ugyanis nem csak a síléc sérüléséhez vezethet, de akár balesetet is okozhat, ha a síléc a mögöttünk közlekedő járműbe csapódik. Az sem közömbös, hogy a síléctartó mennyire biztonságos akkor is, amikor az autót a parkolóba hagyjuk őrizetlenül. Ilyenkor nagyon jó szolgálatot tesz a rögzítőbe épített zár, ami megakadályozza a léc illetéktelen „kölcsönvételét”. 


 


A síléctartók használata

A síléctartók felszerelése nagyon egyszerű. Bárki el tudja végezni, minden speciális szerszám, vagy bármilyen szaktudás, ezermesteri képesség nélkül is. Számos méretben és sokféle kivitelben színben és anyagból készült síléctartók kaphatók. A legismertebbek a Thule svéd cég termékei, amelyek joggal a legnépszerűbbek is, mivel a jelenlegi legmagasabb színvonalat képviselik. Ez arra vezethető vissza, hogy a cég immár évtizedek óta az autós csomagtartók és egyéb hasonló eszközök gyártására és fejlesztésére szakosodott, a világ minden országába szállítja termékeit.