AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Thule - Síléctartók választása.

Thule síléctartók használatával tehetjük biztonságossá a téli sportolásra szánt síléceink elszállítását a távoli hómezőkre és lesikló pályákra úgy, hogy azok oda hibátlanul meg is érkezzenek.

A Thule síléctartók funkciója

A Thule síléctartók funkciója, hogy kellő erővel rögzítsék az autónk tetején a szállított síléceket az utazás egész ideje alatt. Ne fordulhasson elő, hogy a rögzítő elemek meglazulnak és a síléc leesik. Ez ugyanis nem csak a síléc sérüléséhez vezethet, de akár balesetet is okozhat, ha a síléc a mögöttünk közlekedő járműbe csapódik. Az sem közömbös, hogy a Thule síléctartó mennyire biztonságos akkor is, amikor az autót a parkolóban hagyjuk őrizetlenül. Ilyenkor nagyon jó szolgálatot tesz a rögzítőbe épített zár, ami megakadályozza a léc illetéktelen „kölcsönvételét”. 


 


Thule síléctartó a tetőn

A Thule síléctartók használata

A Thule síléctartók felszerelése nagyon egyszerű. Bárki el tudja végezni, minden speciális szerszám, vagy bármilyen szaktudás, ezermesteri képesség nélkül is. Számos méretben és sokféle kivitelben színben és anyagból készült Thule síléctartók kaphatók. A legismertebbek a svéd cég termékei, amelyek joggal a legnépszerűbbek is, mivel a jelenlegi legmagasabb színvonalat képviselik. Ez arra vezethető vissza, hogy a cég immár évtizedek óta az autós csomagtartók és egyéb hasonló eszközök gyártására és fejlesztésére szakosodott, a világ minden országába szállítja termékeit.