AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Thule - Hóláncok választása.

A Thule hóláncok azok a tartozékai az autózásnak, amik jó esetben egész télen felhasználatlanul bújnak meg a csomagtartóban, de – ha egyszer mégis szükségesek – megmenthetik-, de ha mégsem, legalább megkönnyíthetik az életünket. Tekinste meg a Thule termékcsalád teljes kínálatát!

Egyre ritkábban szükségesek hóláncok, de mégsem szabad megfeledkezni róluk

A klímaváltozás egyik szembetűnő jele, hogy Magyarországon egyre ritkábbak a kemény telek, a komoly hóviharok. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem fordulhatnak időnként elő. Az pedig magától értetődik, hogy olyan országokban, ahol magas hegyek vannak, ma is a téli autózás kötelező tartozéka a hólánc, ...


Thule hóláncok széles kínálata kedvező áron:


...amit nem egy országban a közúti ellenőrzés alkalmával számon is kérnek, hiánya esetén bírságra lehet számítani. Ennek az a magyarázata, hogy egy váratlan hóvihar az Alpokban, valamilyen síparadicsom közelében nem csak azoknak az életére veszélyes, akiknek nincs hóláncuk, de a hólánc hiányában megbénult, vagy éppen megcsúszott autós a közlekedés többi résztvevőjét is veszélyes helyzetbe sodorhatja, mentése komoly költségekkel járhat és a helyi hatóságok jelentős kapacitásait kötheti le. Thule hóláncok keresője gumiabroncs méretekhez! Tekintse meg hólánc katalógusunkat szerelési útmutatókkal és termékspecifikácíókkal.

Hólánc termékkínálat

Nem érdemes olcsó hóláncokat vásárolni

Nem jó megoldás a legközelebbi szupermarketben a legolcsóbb hóláncokra lecsapni, mivel ezek – egyrészt nem elég jó minőségűek a csúszós, havas utakon -, másrészt a gyenge anyaguk miatt nagyon hamar elhasználódnak, ami csak tovább rontja a hatékonyságukat. Arról nem is beszélve, hogy gyakrabban kell újat vásárolni, ami végül is drágább lehet, mint egy jó minőségűt egyszer megvenni. Arra is érdemes tekintettel lenni, hogy az olcsóbb hóláncok felszerelése is sokkal bonyolultabb. A drágább, jobb minőségű, önfeszítős hóláncok felrakásához nem kell négykézlábra állni és ide-oda mozgatni az autót. De a jobb láncok gyártói, - még ha nem is önfeszítő a termékük - mellékelik a felszereléshez szükséges kesztyűt, vagy a kis pokrócot.