AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Akkumulátorok - Töltő kiegészítők választása.

Töltő kiegészítők használatával egyszerűbbé, kényelmesebbé és biztonságosabbá tehetjük az akkumulátor karbantartását, feltöltését, szállítását és töltöttségének ellenőrzését. Webáruházunkban természetesen nem csak töltők és hozzájuk való kiegészítők, de akkumulátorok is széles választékban kaphatóak.

Az akkumulátor töltő kiegészítők szerepe

A töltő kiegészítők két csoportra oszthatók. Az egyikbe azokat az egyszerű, de praktikus eszközöket sorolhatjuk, amelyek szerepe, hogy elősegítsék az akkumulátor töltő működését. Ilyenek lehetnek például az akasztó, a keret vagy a gumiköpeny.


Válogasson az aksi töltő kiegészítők között:


Aksi töltő kiegészítők

Az előbbi arra szolgál, hogy az akkumulátor töltőt a lehető legbiztonságosabb helyen, a falon rögzíthessük, ahol a legkevésbé van sérülésnek kitéve. A két utóbbi is a töltő sérülésének megakadályozását szolgálja, azzal, hogy gumiköpenyt von köré, és ezzel óvja a mechanikus sokkoktól. Az úgynevezett műhelykocsi az akkumulátor és a töltő biztonságos mozgatását teszi lehetővé a műhelyben.

A mérő-ellenőrző töltő kiegészítők

Az úgynevezett kijelző, mint az aksi töltő kiegészítője, arra szolgál, hogy az akkumulátor állapotáról szerezhessünk be korrekt információkat. Hasonló szerepe van a teszternek is. Az egyenáramú töltéskiegyenlítő lehetővé teszi az akkumulátor felöltését akkor is, ha nem áll rendelkezésre hálózati váltóáramú energiaforrás. Ez azt jelenti, hogy generátorról, vagy napkollektorról is tudja az akkumulátort tölteni, mégpedig akár úgy is, hogy két bemeneti energiaforrást váltogatva vesz igénybe. Az egyéb egyszerű aksi töltő kiegészítőkhöz tartoznak még a csatlakozók és kábeltoldók.