AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Akkumulátorok - Töltő kiegészítők választása.

Töltő kiegészítők használatával egyszerűbbé, kényelmesebbé és biztonságosabbá tehetjük az akkumulátor karbantartását, feltöltését, szállítását és töltöttségének ellenőrzését.

Az aksi töltő kiegészítők szerepe

A töltő, tehát az aksi töltő kiegészítők két csoportra oszthatók. Az egyikbe azokat az egyszerű, de praktikus eszközöket sorolhatjuk, amelyek szerepe, hogy elősegítsék az akkumulátor töltő működését. Ilyenek lehetnek például az akasztó, a keret vagy a gumiköpeny.


Keresse meg akkutöltőjéhez szükséges aksi töltő kiegészítőket::


Aksi töltő kiegészítők webáruház

Az előbbi arra szolgál, hogy az akkumulátor töltőt a lehető legbiztonságosabb helyen, a falon rögzíthessük, ahol a legkevésbé van sérülésnek kitéve. A két utóbbi is a töltő sérülésének megakadályozását szolgálja, azzal, hogy gumiköpenyt von köré, és ezzel óvja a mechanikus sokkoktól. Az úgynevezett műhelykocsi az akkumulátor és a töltő biztonságos mozgatását teszi lehetővé a műhelyben.  Tekintse meg további kapcsolódó termékeit is!

A mérő-ellenőrző aksi kiegészítők

Az úgynevezett kijelző, mint az aksi töltő kiegészítője, arra szolgál, hogy vele az akkumulátor állapotáról szerezhessünk be korrekt információkat. Hasonló szerepe van a teszternek is. Az egyenáramú töltéskiegyenlítő lehetővé teszi az akkumulátor felöltését akkor is, ha nem áll rendelkezésre hálózati váltóáramú energiaforrás. Ez azt jelenti, hogy generátorról, vagy napkollektorról is tudja az akkumulátort tölteni, mégpedig akár úgy is, hogy két bemeneti energiaforrást váltogatva vesz igénybe. Az egyéb egyszerű aksi töltő kiegészítőkhöz tartoznak még a csatlakozók és kábeltoldók.