AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Jász-plasztik

A Jász-Plasztik Kft. egy műanyagfeldolgozó, szerszámkészítő, akkumulátorgyártó, vakolatgyártó és vámügyintézést végző vállalat, mely immár több mint 17 éve áll ügyfelei rendelkezésére.

A Jász-Plasztik akkumulátorok kiváló minőségűek és rugalmasan alkalmaszkodnak a piaci igényekhez, mindemellett kedvező áruk miatt közkedveltek

JászPlasztik akkumulátorok

Vissza az Akkukeresőbe!A Jász-Plasztik Kft.-t négy személy alapította 1990 májusában. Ekkor a fő tevékenységi kör a műanyagfeldolgozásra és a szerszámkészítésre terjedt ki, ám hamarosan, mintegy 4 év után, a tevékenységi kör kibővült az akkumulátorgyártással. A dolgozók száma a kezdeti 20 főről 1100-ra növekedett, mely növekvő tendencia hűen tükrözi a cég fejlődését. Ennek oka egyrészt termékeik kiváló minősége, másrészt pedig az, hogy a cég minden esetben megpróbál rugalmasan alkalmazkodni a változó piaci igényekhez, s ezért folyamatos fejlesztéseket hajt végre. A Jász-Plasztik Kft. ISO 9001:2000 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert és ISO 14001 környezetirányítási rendszert működtet.