AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Akkumulátorok - Motorkerékpár választása.

Motorkerékpár akkumulátor feszültsége 12V vagy 6V attól függően, hogy mekkora a teljesítményre van szükségük. Általában a négyütemű motorkerékpárban 12V-os akku használatos. Webáruházunkban egyéb akkumulátorok vásárlása is lehetséges.

Motorkerékpár akkumulátor

A motorkerékpárok működéséhez ugyanúgy szükség van áramforrásra, mint az autóknak. Ez az energiaforrás a motorkerékpár akkumulátor. Ez az alkatrész ugyanúgy kémiai energiát tárol, amely elektromossággá alakítható, mint a kocsik áramforrása. A motor akku azonban a jármű jellegzetességeiből adódóan kisebb, mint a gépkocsiké.


Keresse meg motorkerékpárjához megfelelő motorkerékpár akkut:


Az ilyen motor akkumulátor teljesítményben is kevesebbet tud, mint a nagyobb autó akkumulátorok. Gyakran felmerülő kérdés a kétkerekűek gazdái körében: vajon a motor akkumulátor tölt? Ennek a megválaszolását azonban jobb, ha megfelelő mérő műszerekkel rendelkező szakértőre bízzák a motorosok, mint ha maguk kezdenek el méricskélni. 

JP Moto motorkerékpár akkumulátorok

Robogó és kis motorkerékpár akkumulátor

A kisebb motorok esetében is érdemes odafigyelni az áramforrásra. Miután a robogó akkumulátor, s a rá kapcsolt jelző, világító berendezések működése a biztonságos közúti közlekedéshez éppen olyan fontos, mint egy nagyobb túra motoré. Így a robogókba is érdemes megfelelő motorkerékpár akkumulátor választása, jó szolgálatot tehet például egy sokat bíró Poweroad motor akku. Motorkerékpár akkumulátor webáruházunkban 12V és 6V kiszerelésben. Motor akkumulátor a motor alkatrészek fontos része, amit időközönként cserélni kell. Motor akku kínálatunkban Poweroad motor akku találhatóak. Webáruházunkban motorkerékpár olajokat is árulunk kedvező áron.