AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Akkumulátorok - Munkagép választása.

Munka akkumulátor a neve az akkumulátorok azon típusainak, amelyek folyamatos energiaszolgáltatásra vannak kialakítva, tervezve, nem pedig az indító akkumulátoroknál szükséges lökés szerű igénybevételre.

A munka akkumulátor szerepe

A munka, vagy más néven meghajtó akkumulátortól mást várnak el a felhasználók, mint az autókban széles körben elterjedt indító akkumulátoroktól, amelyek csak nagyon rövid ideig vannak üzemben, viszont akkor a motorok dugattyúinak megmozdításához nagy energiát kell biztosítaniuk igen kicsi idő intervallumban.


Keresse meg autójához megfelelő munka akkumulátort:


Munka akkumulátor targoncáhozA munka akkumulátorok elektromos berendezések folyamatos működéséhez biztosítják a szükséges elektromos energiát. A meghajtó akkumulátor csónak motor, vitorláshajó, napkollektor, lakóautó, nélkülözhetetlen berendezése.

A munka akkumulátor is egy ólom-savas alkatrész

A munka az indító akkumulátorral azonos elven működik, hiszen ez is egy ólom-savas alkatrész. A már leírt, eltérő felhasználási profilja ellenére ennél az akkumulátor típusnál is számos olyan követelmény van, amely megegyezik az indító akkumulátoroknál megkívántakkal. Ilyen például, hogy károsodás nélkül a lehető legtöbbször feltölthető, biztonságos és karbantartást nem igénylő legyen. Az is nagyon fontos, hogy a munka akkumulátor az elektromos energiát hosszan tudja tárolni és a feltöltéshez a legkevesebb áramot fogyassza.