AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Hátsó dob választása.

Amikor azt mondjuk, hogy hátsó dob, természetesen a hátsó kipufogó dob jelenik meg előttünk, vagyis a gépkocsi kipufogó rendszerének ez a fontos és legtestesebb része. Azt hiszem, még véletlenül sem egy dobfelszerelésre asszociálunk, ha a hátsó dob szót halljuk.

A hátsó kipufogó dob egyik legfontosabb szerepe az égéstermék kiáramlásával járó zaj csökkentése.

A hátsó dob és a zajkeltés drasztikus eszköze a dob között azért van valami összefüggés. Feltéve, hogy normál hátsódob van a kocsink alatt, vagyis nem olyan hátsó dob, aminek eleve az a dolga, hogy férfias, kemény hanggal, mint egy zeneszerszám, hívja fel mindenki figyelmét, megint kijöttünk az utcára.


Keresse meg autójához megfelelő hátsó dobot:


Persze mindennek, ami az autóhoz tartozik, gyakorlati funkciója mellett esztétikai szerepe is van és ez érvényes olyan, egyébkén eldugott alkatrészekre is, mint a hátsódob. Persze a hátsó kipufogó dob azon részére gondolunk elsősorban, amely hátul jól látszik. Tekintse meg kapcsolódó termékeinket is!

A hátsó dob nagyon meleg.

Hátsó dob felépítése szerkezete

A hátsó dob és kipufogóvég tehát már a kocsi dizájnjához tartozik, ezért külön megvásárolható és felszerelhető. A hátsó dob persze nem csak esztétikus, de tartós is, vagyis a króm kipufogóvég a csillogás mellett a kiáramló gáz magas hőmérsékletének elviselését is szolgálja. Ebből fakadóan a króm kipufogóvég nagyon forró tud lenni, ezért a hátsó dob és a króm kipufogóvég érintése nem ajánlott. Sport és tuning hátsó dobokat itt találja webáruházunkban: Irány a bolt!