AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Tuning shop - Sport kipufogódob választása.

Sport kipufogódob használata alaposan feldobja az autó küllemét. De nem csak azt, mivel jellegzetesen „sportos” hangjával már kilométerekről felhívja a járókelők és az autósok figyelmét magára. Ezek a kipufogódobok nagyon zajos tuning shop alkatrészek, mégpedig szándékosan.

A sport kipufogódob fajtái a változatos autó tuningoláshoz.

Lapos, ovális, dupla, rozsdamentes, acél, polírozott, kerek, csapott és még ki tudja milyen formájúak, színűek és anyagúak lehetnek a sport kipufogódobok. Vannak mély, telt, vagy magasabb, élesebb hangzásúak. A nagyobb hanghatás érdekében olyan konstrukciót is vásárolhatunk, amelynek csőrendszere visszavezeti a dobba a kipufogó gázt, ...


Keresse meg autójához megfelelő sport kipufogódobot:

1 2 3 >  >>
1 2 3 >  >>

...ami nagyban növeli a hanghatást. A legkifinomultabb igényeket is ki tudja elégíteni az a fajta, amelynek végén szűkítő tárcsa van felszerelve. Ez csavarral állítható, lehetővé téve a kipufogódob, igény szerinti „finomhangolását”, pont úgy, mintha egy fúvós hangszer lenne.

Felszerelése és hangszerelése

Sport kipufogódob

Mivel a sport kipufogódob nem csak esztétikai elem, már azon kívül, hogy elvezeti a fölösleges kipufogó gázt, de hangszer is egyben, nagyon körültekintően és szilárdan kell rögzíteni. Mint általában a kipufogókat, hiszen azok erősen rezegnek, még akkor is, ha nem hangszerként funkcionálnak, továbbá nagyon magas hőmérsékletre is felmelegszenek, ami ugyancsak kikezdheti a rögzítés szilárdságát. Ezért praktikus a dupla csövű verzió, amelyen a külső borítása, a fényes krómozással hozza az elegáns külsőt, míg a belső cső, ami általában hosszabb egy kicsivel a külsőnél, a hő- és egyéb hatások jó tűrésével, alaposan megnövelheti a sport alkatrész élettartamát.