AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Thule - Vonóhorogra szerelhető választása.

Vonóhorogra szerelhető kerékpártartóival nagy sikert aratott az autósok körében a Thule cég, amely az egyik legismertebb és legjobb csomagtartó, tetőbox és kerékpártartó gyártó Európában. Böngésszen teljes kerékpártartók kínálatunkból!

Vonóhorogra szerelhető kerékpártartó egyszerűen használható, biztonságos megoldás a kerékpárok szállítására.

A Thule kerékpártartók nagy előnye, hogy minden az autóknál előforduló vonóhorogra rögzíthetők. Amikor nincs rájuk éppen szükség és valahol tárolni kell őket, akkor ez sem okoz problémát, mert könnyen összecsukhatók. Amikor használni akarjuk a kerékpártartónkat, akkor sem kell valami nagy akcióra felkészülni,...


Keresse meg az autójához szükséges Thule vonóhorogra szerelhető kerékpártartót:

Vonóhorogra szerelhető kerékpártartó használat közben

...mivel a vonóhorogra szerelhető kerékpártartók felszerelése nem igényel semmilyen szerszámot és akár néhány másodperc alatt végezni lehet vele. Az előreszerelt pántok és hevederek plusz biztonságot nyújtanak szállítás közben. Női kerékpároknál vázpótló adapterre lehet szükség. Szerelésük egyszerű, az Thule EasyFold 932 típusú kerékpártartó összecsukható is. A Thule EuroClassic G6 típusú kerékpártartó optimális megoldás a rugalmasságot és nagy teherbírást kínáló, prémium kerékpártartót igénylő családoknak. Adapterekkel kiegészítve további kerékpárok rögzíthetők.

A vonóhorogra szerelhető kerékpártartókkal kettőtől négy kerékpárig lehet szállítani.

Túra bicikli a kerékpártóra helyezve

A Thule EuroWay G2 típusú vonóhorogra szerelhető kerékpártartók elegáns, könnyű és kompakt, prémium kivitelű tartó! Mindössze 12,3 kg-os tömege az alumínium és más könnyű, nagy szakítószilárdságú anyagok alkalmazásának köszönhető. Egyszerűen összehajtható a tárolás megkönnyítése érdekében, így a legtöbb csomagtérben elfér. A Thule EuroRide kompakt, dönthető és masszív kerékpártartó Szállítható kerékpárok számára. Állítható kerékrögzítővel és a kerékpártartó az autó vonóhorogjára zárható. A Thule RadeOn kerépkpártartó kerékpárokkal együtt ledönthető, egyszerű kiszerelésű, a kerékpártartó zárható a vonóhoroghoz, ehhez szükséges az T957-es kiegészítő! Bármilyen kerék- és vázmérethez használható rendszámtartó és világítás tábla kerékpártartó része. A Thule HangOn kerékpártartó akasztott rögzítéssel szállítja a kerékpárokat, lényegesen kevesebb helyet foglal, könnyebb és egyszerűbb a szerelése. A Thule XPress kerékpártartó a Thule HangOn típushoz hasonlóan akasztott rögzítéssel tart 2 kerékpárt.