AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Thule - Hátsó ajtóra szerelhető választása.

Hátsó ajtóra szerelhető kerékpártartók nagy választékát kínálja a Thule autótartozékokat, köztük tetőboxokat és kerékpártartókat gyártó cég. Jelszavuk a biztonság és az egyszerű használat

A hátsó ajtóra szerelhető kerékpártartó is mindent tud

A hátsó ajtóra szerelhető kerékpártartókat a Thule azoknak ajánlja, akiknek az autóján nincs vonóhorog, ugyanis a legtöbb kerékpártartójuk vagy a tetőre, vagy a vonóhorogra erősíthető. A hátsó ajtóra kifejlesztett rögzítő azonban majdnem annyit tud, mint a vonóhorog bázisú társa.


Keresse meg autójához megfelelő hátsó ajtóra szerelhető kerékpártartót:


A vonóhorogra szerelhető tartókhoz hasonlóan ez a megoldás is lehetővé teszi 2-4 kerékpár kényelmes és biztonságos szállítását, és rendelkezik ugyanazokkal az előnyös tulajdonságokkal, mint azok, vagyis könnyen felszerelhető és könnyen leszerelhető. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

A hátsó ajtóra szerelt tartó sem zavarja a vezetést

A hátsó ajtóra szerelhető kerékpártartó olyan pozícióban rögzíti a kerékpárokat, hogy azok nem takarják el a hátsó irányjelzőt, a féklámpát, és leolvasható marad az autó rendszámtáblája is. A tartó valamennyi olyan alkatrésze, amely érintkezik az autóval vagy a kerékpárral, gumi borítású, hogy meg ne sértse egyiket sem, se a fel- és leszereléskor, de utazás közben, akár a kátyús úton zötyögő autó esetében sem. Minden egyes kerékpárváz tartó külön leszerelhető, ami megkönnyíti a kerékpárhoz rögzítését.