Európai Regionális Fejlesztési Alap
AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autószerviz segédanyagok választása.

Autószerviz segédanyagok armadája áll az autósok rendelkezésére, hogy járműveiket a lehető legkényelmesebben, a legszakszerűbben, a legkisebb fáradsággal állandó menetkész állapotban tarthassák, hogy mindig működőképes és szép is legyen.

A legnépszerűbb autószerviz segédanyagok a különféle spray-k

Az egyik legnagyobb csoportot az autószerviz segédanyagok között a spray-k alkotják. Rendkívül sokfajta van belőlük. Mindegyikre az a leginkább jellemző, hogy hatóanyag tartalmuk könnyen juttatható el a rendeltetési helyére, és egyszerűen megoldható az anyag egyenletes terítése.


Keresse meg autójához megfelelő autószerviz segédanyagokat:


Spray nélkül számos helyre be se tudna férni a kezelést szolgáló anyaggal az autós. A legismertebbek: a csavarlazító-, defektjavító-, ékszíjcsúszásgátló-, fékjavító-, féktisztító-, gumijavító-, hidegindító-, lánckenő-, levegőszűrő-, vagy az univerzális spray. Tekintse meg autóalkatrész webshopunk teljes termékkínálatát is!

Egyéb vegyi anyagok és karbantartó eszközök a autószerviz segédanyagok palettáján

Autószerviz segédanyagok autóhoz

A autószerviz segédanyagok másik nagy csoportját a nem sprayben használatos vegyi anyagok adják. Ilyenek lehetnek: az alvázvédő, az ápoló krém, a csavarlazító folyadék, a festékek, a gitt, a grafitolaj, a kerámia paszta, a kéztisztító paszta, a klíma tisztító, a motormosó, a ragasztók, a rágcsálóriasztó és védő, a réz paszta, vagy a mindenféle zsírok. Sok olyan autószerviz segédanyag is van, ami inkább eszköz és nem egyszerűen anyag, mint például a szivárgáskereső, a szerelőlámpa, a ragasztószalag, a porpisztoly, a munkakesztyű, a bilincsek, vagy az akkusaru. Egyszóval webáruházunkba minden szervizsegédanyagot megtalál az autó otthoni javításához vagy akár autószervizek munkájához. Autószerviz segédanyagok termékeink nagy részét országosan kedvezőbb áron tudjuk kínálni, mint más üzletek. Érdemes körbenézni!