AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autószervíz segédanyagok - Alvázvédő választása.

Alvázvédő használatára rendszeresen szükség van, sőt, már egy új autó vásárlása után is megéri az alváz szakszerű kezelése, mivel így csekély többletköltséggel megőrizhetjük az eredeti állapotát hosszú éveken át. A teljes autószerviz segédanyagok választék ide kattintva tekinthető meg.

Alvázvédő autója alvázának megóvása érdekében!

Pár év múlva, amikor esetleg el akarjuk adni az autónkat, ez az árára is jó hatással lesz. Az autók alváza különösen nagy igénybevételnek van kitéve. Eső, sár, felverődő kavicsok, télen a hó és persze a só... Ne csodálkozzunk, hogy megeszi a rozsda, ha nem kezeljük két-három évente.


Keresse meg autójához megfelelő alvázvédőt!


Alvázvédő az autóhoz

Az alvázvédő jellemzően bitumen bázisú, korrózió és kőfelverődés gátló anyag. Felvihető ecsettel vagy szórópisztollyal is. Ha magunk vállalkozunk a munkára, fontos, hogy az autót biztonságosan helyezzük egy akna fölé vagy egy stabil emelőre, használjunk védőmaszkot és szemüveget, és ne feledjük, hogy az előkészületek, az alváz alapos letisztítása legalább olyan fontosak, mint az alvázvédő precíz felvitele.

Alvázvédelem lépései házilag.

Az alvázvédő használata nem igényel komolyabb befektetést és nem is nagyon bonyolult feladat, akár házilagosan is elvégezhető némi szakértelemmel. Persze, ha a körülmények nem megfelelőek, vagy szükség van szakértelemre, szakembert is megkérhetünk a munka elvégzésére. Az alvázvédő típusától függően literenként már kevesebb, mint kétezer forintért is megvehető, de nem árt tudni, mennyire lesz szükségünk. Szereljük le a kerekeket és a műanyag felületeket. Tisztítás után nézzük meg, van-e valamilyen sérülés az alvázon, ami miatt szakemberhez kell fordulni. Az alvázvédőt egyenletesen kell felvinni és időt kell hagyni a száradására.