AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autós szerszámok, műszerek - Zsírzópisztoly alkatrészek.

Zsírzópisztoly használatával könnyebb eljuttatni a kenőanyagot a kívánt helyre. A praktikus szerszám legegyszerűbb változata a kézi, amelynél a kenőanyag szükséges helyre préseléséhez az emberi kéz erejét vesszük igénybe, vagyis nem alkalmazunk semmilyen pneumatikus rásegítést.

A zsírzópisztoly működése

A zsírzópisztollyal a kívánt alkatrész belsejébe úgy juttatjuk a kenőanyagot, hogy a kezünk természetes erejével hozzuk létre a szükséges nyomást. Ebből eredően nagyon fontos milyen a zsírzópisztoly felépítése, vagyis milyen hosszú az erőkar, amellyel a megfelelő nyomást tudjuk erőlködés nélkül kifejteni.Van, ahol csak pumpa szerűen kialakított mechanizmus segít, de van, ahol meghosszabbított erőkar könnyíti a munkát. A kézi zsírzópisztolyok nem túl nagy méretűek, ezért egyszerre csak kisebb mennyiségű zsírt képesek befogadni, így egy alkatrész zsírozásához gyakran több alkalommal is újra kell tölteni a zsírzót. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

Az autó elemeinek zsírózása.

Zsírzópisztoly az autó karbantartásához.

A zsírzópisztoly ára mindenek előtt attól függ, hogy milyen erőátviteli rendszerrel működik, kézi- vagy esetleg pneumatikus-e. A leggyakrabban használt és az otthoni zsírozásra alkalmas kézi zsírzópisztoly, mint amilyen a SCT német gyártó által ajánlott is, egyszerű kivitelezésének köszönhetően alig néhány ezer forintba kerül. Ennyiért mindenképpen megéri egyszerűsíteni a zsírozás nem éppen könnyű feladatát, vagy megtakarítani az időt és a pénzt, amit egy egyszerű zsírozásra kellene fordítanunk, ha azért szervizbe hajtunk.