AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autós szerszámok, műszerek - Autóipari célszerszámok választása.

Emlékeznek még a régi időkre, amikor még minden ház előtt egy trabant állt? Régen minden sokkal egyszerűbb volt, ha autójavításról volt szó. Sokan otthon a garázsukban, saját maguk is bármikor meg tudták bütykölni autójukat, könnyen rá lehetett jönni, hogy mi lehet az adott probléma. A mai modern járművekkel már picit más a helyzet, hiszen egy izzócserénél is szinte szét kell bontani az autó elejét, és egy sor profi autóipari célszerszám beszerzése szükséges a javítási munkálatokhoz.

Mint a legtöbb szerszám esetében, a műhelyfelszerelések között is mindig a jó minőséget érdemes keresni. Egy rosszul működő, silány minőségű szerszám még akár veszélyt is jelenthet és akadályozhatja a hatékony munkavégzést. Webáruházunkból nem csak autóipari célszerszámok, de más autós szerszámok, műszerek is egyaránt rendelhetőek. Nálunk biztosan megtalálja, amit keres!

 

 

 

 

Milyen autóipari célszerszámok léteznek?

Funkciótól függően több csoportba oszthatjuk ezeket a szerszámokat, persze egy hivatásos szerelőnek ezernyi eszköre lehet szüksége. Eltérő gépeket vagy eszközöket használ az, aki egy szélvédőt akar kicserélni, vagy mondjuk egy karosszéria lakatos. Rengeteg, az autó javítására szolgáló szerszámmal találkozhatunk, de valószínű, hogy legtöbbjüket sosem kell majd használnunk. Persze érdemes tisztában lenni vele, hogy melyik mire is való. 

Autóipari célszerszámok a Kovács Autó Alkatrészek kínálatában

Hogy egy mindennapi autósnak mire is lehet szüksége?

Amit általában mi magunk is el tudunk végezni házilag, az az izzó, kerék vagy akkumulátornak a cseréje, az olajszint mérése, vagy az autó különböző részeinek az ellenőrzése. Az olajcserét is elvégezhetjük, ha érzünk magunkban egy kis bátorságot, ehhez nem árt, ha rendelkezésünkre áll egy olajleeresztő kulcs, egy tölcsér és egy leszedő tányér. Gondoskodjunk a kerékcseréhez szükséges alkatrészekről is mindenképpen, ha hiányoznának. Ha defektet kapunk egy olyan helyen, ahol nem tudunk segítséget kérni, akkor nagy segítségünkre lehet egy kerékkulcs és emelő. Az alap szerszámok közé tartozik, amit az autóban is érdemes tartani, az valamilyen fogó, csavarhúzók, kalapács, franciakulcs, aminek állítható a feje és villáskulcs. Az apróbb javításoknál mindenképpen jól jöhetnek majd. Sosem tudhatjuk, hogy mikor lesz szükség arra, hogy szakember segítsége nélkül kelljen boldogulnunk, így erősen javasolt beszerzeni pár szerszámot.