AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

VW JETTA évjárat választása.
  1. tipus
  2. vw
  3. jetta
Választott gépjármű:

Kérjük válassza ki gépjárműve megfelelő évjáratát

Kérjük válassza ki gépjárműve gyártási évét
Évjárat:


VW Jetta alkatrészek vásárlásakor aztán igazán oda kell figyelni az évjáratra, mert a Jetta immár 6 generációval büszkélkedhet és nyilván egy 1979-es Jetta egészen más autó, mint az új, 2016-os névrokona.

A Jetta alkatrészek minden évjárathoz kaphatók

A Jetta alkatrészek a Volkswagenre jellemző módon évtizedeken keresztül módosulnak, a megfelelő évjárathoz alkalmazkodnak. Csak egy téren nem különböznek egymástól az 1979-es vagy a 2016-os évjárató Jetta alkarészek, és az nem más, mint a minőségük. Szinte kivétel nélkül mind megbízható, jó beszállítóktól származó, vagy eredeti VW alkatrészek. A 6 különféle generáció bármelyikéről legyen is szó. Minden esetben a kor legmagasabb színvonalával találkozunk, és természetesen a megbízhatóság és tartósság is azonos, a Volkswagenre jellemző.

Utángyártott VW Jetta alkatrészek

A VW Jettának nagy hagyománya van

Az első generációs VW Jetta alkatrészek közül nem egy még a gyártás első évéből, 1979-ből származhat. Már amelyik még a kocsiban van, nem cserélték ki, mivel a forgalomban ilyen régi alkatrészt aligha találni, ami nem jelenti azt, hogy hiány lenne belőlük. A VW Jetta alkatrészek a Volkswagen-Atlanti és a Volkswagen Fox típusba is beszerelhetőek, mivel ezek a Jetta más név alatt forgalmazott változatai, ugyancsak még a 70-es évek végéről, a 80-as évekből. Csak az első generációs Jettából több mint félmillió készült 25 év alatt.